Megvan Lisbeth Salander
2017. szeptember 25. írta: redbandita

Megvan Lisbeth Salander

Mármint, a legújabb. Claire Foy 33 éves angol színésznő – akire a legtöbben talán a The Crown sorozatból, és az ennek kapcsán kapott Golden Globe-díj és Emmy-jelölés miatt emlékeznek – játszhatja el a megrendszabályozhatatlan, vad és nagyon okos hackert a Tetovált lány-sorozat újabb filmváltozatában. A borzasztó emlékeivel küzdő antihősnőt először Noomi Rapace keltette életre A tetovált lány eredeti svéd változatában, azután jött Rooney Mara, aki Daniel Craig oldalán nyomozott David Fincher filmjében.

aminemolmeg_fedealvarez.jpg

A producerek most egy radikális lépéssel rögtön a negyedik kötethez nyúltak, amelynek Ami nem öl meg a címe. Mivel a tervek szerint a jövő héten kezdődik a film forgatása, már nagyon ideje volt, hogy döntsenek a főszereplőről: Claire Foy sok fordulós casting során nyerte el a lehetőséget Fede Alvarez rendezőtől, aki a Vaksötét-tel hívta fel magára a világ figyelmét. A film a tervek szerint 2018 októberében kerül a mozikba.
IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1912890498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása