A fesztiválok 9 arca
2017. július 06. írta: redbandita

A fesztiválok 9 arca

Elindult a fesztiválszezon és ezzel együtt mindenki igyekszik elővenni a legegyedibb és legmenőbb fesztiválarcát. A hazai fesztiválok széleskörű repertoárjában szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő zene- és bulistílust, így szinte mindenkit megtalálunk valamelyik nyári eseményen. Persze azért senki sem annyira egyedi, hogy ne lehetne beskatulyázni egy-egy típusba. De hogy milyenek is az igazi fesztiválarcok? A Reebok készített egy nem mindennapi összeállítást a hazai szcénáról, a hardcore „bezzeg én már az első Szigeten is ott voltam” punkoktól egészen a virágkoszorús „én csak Rihannára jöttem” csajokig.

’Aki azonnal beleveti magát a buliba’

Nem is fejest, hanem rögtön bombát ugrik a medencébe és a hullámok közé csap. Rá mindig lehet számítani, ha bulizásról van szó, sőt tipikusan az az arc, akinek az egész fesztivál a vad veretésről és szórakozásról szól.

aki_azonnal_beleveti_magat_a_buliba.jpg

’Az elvarázsolt’

Akit már az feltölt és boldoggá tesz, hogy kint lehet a szabad levegőn. Az igazi táncos, felszabadult arc, egyedi, kézzel készített virágkoszorúval a fején.

az_elvarazsolt.jpg

’A tomboló’

Aki nem képes elhagyni a szállását vagy sátrát különböző világító pálcái, karkötői, fejdíszei és neon festékbombái nélkül. Teljes mértékben elkötelezett a megállás nélküli tombolás mellett.

a_tombolo.jpg

’A bennfentes’

Rögös út vezet az áhított, vágyott backstage élményig – de semmi sem lehetetlen. Az igazi nagy fesztiválarcok tudják, hogyan kerüljenek be a tutiba, még akkor is ha nem a bandával vannak. Mindenesetre megéri a közelükben maradni, még a végén néhány celebbel is összefuthatunk.

a_bennfentes.jpg

’A tapasztalt fanatikus’

Csuklója tele karszalagokkal, több éves fesztiválmúltra tekint vissza és ezt büszkén vállalja. Nem az első és nem is utolsó fesztiválja a jelenlegi. Fejkendői készlete kifogyhatatlan, és addig bulizik míg a nap fel nem kel.

a_tapasztalt_fanatikus.jpg

’A partszakaszról figyelő’

Nem az elsők között veti bele magát a mélyvízbe, kissé óvatosnak is mondható fesztivál-járó, aki szereti először inkább megfigyelni, pontosan mi is zajlik körülötte. Vegyél neki egy italt és figyeld, ahogy elengedi magát!

a_partszakaszrol_figyelo.jpg

’A visszafogott versenyző’

Általában csak egy vizes üveget szorongat, no persze nem azért, hogy hidratált maradjon, leginkább a masszív másnapot palástolja. Ezek az arcok szeretnek még így is a fesztivál részese lenni, és két koncert között is bulizni.

a_visszafogott_versenyzo.jpg

’A csápoló’

Ha esetleg elveszítenéd őket a tömegben, csak keresd a legőrültebb színpadot. Szeretik a veszélyes szituációkat és általában kisebb-nagyobb horzsolásokkal térnek haza, teljesen kimerülve, mégis boldogan.

a_csapolo.jpg

’A Csillámló bombázók’

A tökéletes megjelenés a fesztiválokon is elengedhetetlen: ők azok, akik soha nem mutatkoznak teljes smink és a hozzá nem illő outfit nélkül. Legyen szó csillámokról vagy unikornis-arcfestékről, rajtuk az összes aktuális trendet megfigyelheted.

a_csillamlo_bombazok.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5812667719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása