Az élet fekete humorával jelentkezik a Comedy Central
2017. március 15. írta: redbandita

Az élet fekete humorával jelentkezik a Comedy Central

Milyen az, ha a filmek, az éttermek, a kortárs művészeti alkotások unalmas kritikái helyett valaki a nagybetűs Életet elemzi? Az életkritikus című fiktív dokumentumfilmet a vígjátékok legegyedibb és egyik legjobb formátumaként tartják számon a főszereplő kritikuskollégái. Forrest MacNeil a hétköznapi ember ítélkező hozzáállását szakmai szintekre emelve szórakoztatja március 16-án 23.00 órától a Comedy Central nézőit az itthon még sosem látott sorozattal.

cc_az_eletkritikus_2.jpg

Az életkritikus minősítője, MacNeil saját életét áldozza fel az őszinte és átfogó véleményezés oltárán. Ahhoz, hogy kritikája a lehető leghitelesebb legyen, teljesen felforgatja életét és ha kell, drogfüggővé avanzsál, celebek ágyába fekszik vagy éppen elválik feleségétől…

cc_az_eletkritikus_6.jpg

Az intenzív próbaéletmódokat természetesen a kamerák kereszttüzében éli meg, hogy a nézők is minden pillanatát végigkövethessék a nem hétköznapi kritikus furcsa világának. De vajon hogy befolyásolja MacNeil saját életét és személyiségét az, hogy a töménytelen, boldog családi palacsintazabálás után kábítószerekkel kell teletömnie magát, majd a rasszizmus legmélyebb bugyraiból visszatérve az otthoni nyugalom helyett beadja a válópert – mindössze egy újabb epizód kedvéért?

cc_az_eletkritikus_3.jpg

Forrest MacNeil egyértelműen nem az átlagos kritikusok életét éli… A váratlan fordulatokkal és abszurd szituációkkal teleszőtt show a fekete humor segítségével szüli meg a vígjátékok egyik legviccesebb, mégis komoly témákat érintő formátumát.

 Az életkritikus premierje március 16-án 23.00 órától a Comedy Centralon műsorán!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9312359235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása