Akár Valentin-napra is remek ajándék egy jó film
2017. február 09. írta: redbandita

Akár Valentin-napra is remek ajándék egy jó film

Februárban remek filmek fognak megjelenni a Bontonfilm-GHE gondozásában, amelyből mindenki tud kedvére valót találni, akár a közelgő Valentin napra is jó választás! A Tom Hanks által alakított Langdon professzor ismét izgalmas kalandokba keveredik: az Inferno nem csak DVD-n, Blu-rayen, de Ultra HD és PopArt kiadvány formájában is megjelenik. A fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton által vászonra álmodott Ransom Riggs adaptáció, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei pedig hangulatos külsejű, limitált fémdobozos formában is kiadásra kerül. Jön a tavalyi év egyik legtöbbet méltatott animációs filmje, a Kubo és a varázshúrok, Renée Zellwegger pedig ismét a szétszórt szingli, Bridget Jones bőrébe bújik, aki ezúttal babát vár. Kapható lesz a Seth Rogen - Evan Goldberg páros agyszüleménye, a 18 éven aluliaknak nem ajánlott Virsliparti című őrült humorú animáció, de olyan közönségsiker régebbi filmek is újra megjelenésre kerülnek, mint a Jerry Maguire – A nagy hátraarc vagy az Igazából szerelem.

Bridget Jones babát vár - DVD, BLU-RAY
Bridget Jones's Baby
Megjelenés 2017 február 3

Az Oscar®-díjas Renée Zellweger* és Colin Firth** újra együtt! Kedvenc szinglink mindig bonyolult életét ezúttal Patrick Dempsey (Grace klinika sorozat) alakításában egy új szívtipró kavarja fel. Bridget Jones „boldogan él, amíg meg nem hal" terve nem igazán úgy alakul, mint várta: miután szakít Mark Darcyval, a negyvenes szingli úgy dönt, hírproduceri munkájára koncentrál, és régi-új barátokkal veszi körül magát. Kupidónak azonban más tervei vannak bohókás hősnőnkkel: Bridget összeakad egy Jack nevű, jóképű amerikaival, aki úgy udvarol, ahogy Mr. Darcy soha. Aztán jön a váratlan fordulat: Bridget teherbe esik és eggyel több apajelölt van, mint kellene...

bridget_jones_baby_hubd000664_3d.jpg

Bridget Jones naplója - DVD 
Bridget Jones's Diary
Megjelenés 2017 február 17

Helen Fielding regényklasszikusának hatalmas sikerű adaptációjában az Oscar®-díjas* Renée Zellweger alakítja Bridget Jonest, a harmincegynéhány éves londoni hajadont, aki újév napján, másnaposan és még  mindig magányosan úgy dönt, hogy kezébe veszi az életét, és naplóírásba kezd: „Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: találok egy kedves, érzékeny barátot, és nem alakítok ki romantikus kötődést alkoholistákkal, munkaholistákkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel.” Ám nem is olyan könnyű Bridgetnek a nagyautós-tuti-szexisten Daniel Cleaver (Hugh Grant) és a tartózkodónak-tűnő-ámde-figyelmes-érzékeny-férfiú Mark Darcy (Colin Firth) között választani...

bridget_jones_diary_hud001408_3d.jpg

Bridget Jones - Mindjárt megőrülök - DVD
Bridget Jones: The Edge Of Reason
Megjelenés 2017 február 17

Miután végre-valahára rátalált a tökéletes férfira a káprázatos ügyvéd, Mark Darcy személyében, a harmincegynéhány éves hajdani szingli, Bridget Jones ezúttal még nagyobb kihívással találja szemben magát... hogy meg is tartsa! Mikor újra felüti fejét az önbizalomhiánya, és még nőcsábász ex-pasija, Daniel Cleaver is betoppan hívatlanul, Bridget egy rossz tanácsból, félreértésekből és totális katasztrófából kevert fergeteges zűrbe keveredik, olyasmibe, ami senki mással nem eshet meg, csakis vele. Kínos helyzetek és romantikus félreértések egész sorával a Bridget Jones - Mindjárt megőrülök egy szívderítő romantikus vígjáték. Tüneményes film, amelyet érdemes megnézni - újra és újra.

bridget_jones_edge_of_reason_hud001409_3d.jpg

Igazából szerelem - DVD
Love Actually
Megjelenés 2017 február 3

A történet mozgatórugója a szerelem, legyen az első látásra, vagy éppen beteljesületlen, rangra, életkorra és családi állapotra való tekintet nélkül. Megérinti az agglegény miniszterelnököt, az anya nélkül maradt iskolás fiút, a korosodó, kiégett rocksztárt, és nem kerüli el a szerelmében csalódott, összetört szívű írót sem.

love_actually_hud001410_3d.jpg

Inferno - DVD, BLU-RAY, 2 BD, limitált kiadású fémdobozos steelbook, UHD+BD
Megjelenés 2017 február 17

Langdon professzor (Tom Hanks – Forrest Gump, A számkivetett), a Harvard veszélyes kalandoktól sem visszariadó szimbólumkutatója egy firenzei kórházban tér magához. Nem tudja, hogyan került oda, ahogy azt sem, miképp szerzett lőtt sebet. Az viszont egyértelmű, hogy most is egyszerre kénytelen menekülni és nyomozni. A kórházban megismert Sienna Brooks (Felicity Jones – A mindenség elmélete, Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) segítségével próbálja visszanyerni emlékezetét, miközben Európát átszelve igyekeznek megakadályozni, hogy egy vírus kiirtsa a Föld népességének felét.

inferno_hud001385_3d.jpg

Jerry Maguire - A nagy hátraarc - BLU-RAY
Megjelenés 2017 február 3.

Cameron Crowe (Facérok, Majdnem híres, Vanília égbolt) filmjének főszereplője Jerry Maguire (Tom Cruise), akinek életében minden együtt van ahhoz, hogy megtestesítse korunk ideálját: sikeres sportmenedzser rengeteg ügyféllel, rengeteg pénzzel és egy szintén sikeres menedzser-menyasszonnyal. Jerry azonban egyszercsak rádöbben arra, hogy a sok munka és a pénz utáni kíméletlen hajsza kiölte belőle az embert, azt a kisfiút, akit annak idején a sport iránti feltétlen szeretete indított el a pályán. Egyetlen éjszaka alatt kiáltványt fogalmaz, melyet másnap mindenki kitörő lelkesedéssel fogad a munkahelyén. Amikor egyik percről a másikra kirúgják állásából, rá kell ébrednie, hogy a szép elvek és a sikerorientált gyakorlat között áthidalhatatlan szakadék tátong. Cserben hagyják az ügyfelei és menyasszonya is szakít vele. Csak ketten állnak mellé: egy másodosztályú focista (Cuba Gooding Jr.) és a kisfiát egyedül nevelő bájos könyvelőnő (Renée Zellweger). Ők hárman vágnak neki, hogy meghódítsák a világot. Tom Cruise sikerfilmjét több Oscar®-díjra* is jelölték, Cuba Gooding, Jr. meg is kapta a legjobb férfi epizódszereplőnek járó arany szobrocskát.

jerry_maguire_hubd000652_3d.jpg

A kolónia - DVD
Colonia
Megjelenés 2017 február 3

Lena (Emma Watson – Harry Potter-filmek) és Daniel (Daniel Brühl – Hajsza a győzelemért) fiatal szerelmesek, akik belesodródnak az 1973-as chilei puccs utáni szörnyű eseményekbe. A fiút foglyul ejti a Pinochet által felállított titkosrendőrség és egy Colonia Dignidad (A méltók közössége) nevű helyre hurcolják. A magát jótékony szervezetnek álcázó szektát egy bizonyos Paul Schäfer lelkész (Michael Nyqvist – A tetovált lány) irányítja vaskézzel. Lena ki akarja szabadítani szerelmét, ezért úgy dönt, csatlakozik a szörnyű titkokat rejtő misztikus közösséghez, ahonnan még soha senki nem tudott megszökni. A megdöbbentő filmet megtörtént események inspirálták.

colonia_hud001391_3d.jpg

Kubo és a varázshúrok - DVD, BLU-RAY
Kubo And The Two Strings
Megjelenés 2017 február 17

A LAIKA animációs stúdió (Coraline és a titkos ajtó, ParaNorman, Doboztrollok) új, nagyszabású akció kalandfilmje egy képzeletbeli Japánban játszódik. Hőse az okos, jószívű Kubo, aki azzal keresi meg a betevő falatra valót, hogy történeteket mesél a tengerparti városka lakóinak. Nyugodt élete azonban egy csapásra a feje tetejére áll, amikor véletlenül megidéz egy bosszúszomjas szellemet. A menekülni kényszerülő fiú varázserejű hangszerét segítségül hívva vív meg istenekkel és szörnyekkel, köztük a kegyetlen Hold Királlyal és a gonosz lányikrekkel.

kubo_and_the_two_strings_hud001415_3d.jpg

Morgan - DVD, BLU-RAY
Megjelenés 2017 február 3

Az Oscar®-díjra* jelölt Ridley Scott produceri segédletével Luke Scott gyomorszorítóan izgalmas thrillert rendezett, amelynek főszereplői Kate Mara, Paul Giamatti, Toby Jones, Jennifer Jason Leigh és Rose Leslie. Egy titkos laboratóriumban tudósok csoportja olyan genetikai kísérletet végez, amelynek eredménye az emberi fejlődés következő állomása lehet. A szintetikus DNS-ből létrehozott alany (Anya Taylor-Joy) dühkitörése után azonban mérlegelni kell, hogy a lényben rejlő óriási potenciál miatt megéri-e vállalni az ezzel járó kiszámíthatatlan veszélyt...

morgan_hubd000638_3d.jpg

Pusszantlak, Drágám - A film - DVD
Absolutely fabulous - The Movie
Megjelenés 2017 február 3

Edina (Jennifer Saunders) és Patsy (Joanna Lumley) visszatértek, ráadásul elbűvölőbbek és viccesebbek, mint valaha! Még mindig a gazdagok csillogó életét élik: esténként London legmenőbb szórakozóhelyein buliznak – egészen addig, amíg meg nem vádolják őket a világhírű szupermodell, Kate Moss kinyiffantásával. Kedvenc iszákosaink menekülni kényszerülnek. A kalandok során persze egy rakás ismert arc bukkan fel körülöttük (Jon Hamm, Joan Collins, Stella McCartney, hogy csak párat említsünk), miközben eszelős tempóban fogy a pia és füstölög a bagó. Harsány és féktelen mulatságra készüljetek, drágáim!

absolutely_fabulous_hud001330_3d.jpg

Sárkányok - A Hibbant sziget harcosai 1. rész és 2. rész - 2-2 DVD
Dragons: Riders of Berk - Part 1, Part 2
Megjelenés 2017 február 17

A Sárkányok: a Hibbant-sziget harcosai sorozat a nagy sikerű Így neveld a sárkányodat! című Oscar®-díjra* jelölt mozifilm folytatása, amelyben a már ismert szereplők eddig még sosem látott izgalmas kalandokba keverednek.

dragons_rob_s1p2_hud001403_3d.jpg

dragons_rob_s1p1_hud001402_3d.jpg

A Stanfordi börtönkísérlet DVD
The Stanford Prison Experiment
Megjelenés 2017 február 3.

Mi történik, ha egy pszichológiai kísérlet sokkolóan rossz irányt vesz? A feszült, pszichológiai thrillerben Dr. Philip Zimbardo (Billy Crudup) hírhedt börtönkísérletének eseményeit ismerhetjük meg. A Stanford Egyetem hallgatói közül kiválasztott 24 önkéntes résztvevőt rabok és őrök csoportjára osztották, hogy tanulmányozzák a büntetésvégrehajtói rendszerben megfigyelhető agresszív viselkedés forrását. A szimuláció eredménye az egész világot elképesztette: néhány nap leforgása alatt átlagos egyetemi hallgatók hatalomittas, szadista fegyőrökké vagy meghunyászkodó áldozatokká váltak.
A stanfordi börtönkísérlet torokszorítóan izgalmas film, ami feltárja a hatalom sötét oldalát és a bebörtönzés pszichére gyakorolt romboló hatásait. A Sundance Film Fesztiválon a legjobb forgatókönyv díját is kiérdemlő alkotás Dr. Zimbardo közreműködésével.

stanford_prison_experiment_hud001384_3d.jpg

Szeretteink körében - DVD, BLU-RAY
The Hollars
Megjelenés 2017 február 3.

A feltörekvő New York-i művész, John Hollar (John Krasinski – Mindenki szereti a bálnákat) kénytelen visszatérni álmos kis szülővárosába, amikor hírt kap róla, hogy édesanyja (Margo Martindale – Foglalkozásuk: Amerikai-sorozat) megbetegedett. A szülői házban ismét előtörnek a régi problémák: diszfunkcionális családja, középiskolai riválisa és a még mindig utána sóvárgó ex-barátnője nehezítik meg John életét, akit mindeközben az apasággal kapcsolatban is komoly kételyek gyötörnek, barátnője (az Oscar®-díjra jelölt* Anna Kendrick – Tökéletes hang) ugyanis mindenórás terhes. John Krasinski második rendezői munkája szívbe markoló betekintést ad a családi és baráti kapcsolatok bonyolult, mégis széttéphetetlen kötelékébe.

hollars_hud001390_3d.jpg

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei - DVD, BLU-RAY, limitált fémdobozos steelbook, BD3D+BD
Miss Peregrine's Home For Peculiar Children 
Megjelenés 2017 február 3.

A fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton ismét látványos és izgalmas fantasy-kalandfilmet alkotott. A 16 éves Jake (Asa Butterfield – A leleményes Hugo, Végjáték) egy rendkívüli világot fedez fel, amelyről nagyapja haláláig azt hitte, csak az öreg tündérmeséinek helyszínéül szolgált. Vándorsólyom kisasszony (Eva Green – Álmodozók, Éjsötét árnyék) különleges gyermekekkel teli iskolája azonban nagyon is létezik, bár egy alternatív idősíkon. A titkokkal teli helyen Jake összebarátkozik a lebegésre képes Emmával, a pirokinézis képességével bíró Olive-val és a láthatatlan Millarddal. Az édeninek tűnő időhurok azonban hatalmas veszélyben van, így a gyerekeknek össze kell fogniuk, hogy megvédjék egymást és a varázslatos helyet.

miss_peregrines_hubd000653_3d.jpg

Virsliparti - DVD, BLU-RAY
Sausage Party
Megjeleneés 2017 február 3

Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát... mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) folyton az étel értelmén elmélkedik. Reméli, hogy hamarosan megvásárolják, és a bolt fotocellás ajtaján túl vár rá az örök boldogság a Ajtón-túl-világban. De más sors vár rá. Kiesik a bevásárlókocsiból, majd hosszú és veszélyes útra indul, hogy visszajusson a saját polcára. Útközben összeismerkedik néhány ételtárssal, akikkel különböző kalandokba keverednek és lerántják a leplet a szörnyű igazságról...
Seth Rogen, James Franco, az Itt a vége szinte összes alkotótársa és kiváló színészek csapata egy Pixar- kinézetű, de súlyosan korhatáros, őrült humorú animációs filmet készített.

sausage_party_hubd000650_3d.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1412240068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása