Csütörtökön megérkezneknek a TROLLOK a mozikban
2016. október 25. írta: redbandita

Csütörtökön megérkezneknek a TROLLOK a mozikban

Nagy szemű, borzas hajú, színes kis figurák ők, akik saját világukban élnek. Ám két troll kénytelen vándorútra indulni: olyan tájakra jutnak el, és olyan kalandokba keverednek, amikről troll korábban nem is álmodott – és amitől biztosan az égnek áll a haja.

trollok_jelenetfoto_2_resized.jpg

A Spongya Bob-film és a Kung Fu Panda 3 író-rendező csapata újra nagyon népszerű, különleges figurákból hozza ki a lehető legviccesebbet és legjátékosabbat. A vidám, énekes karakterek eredeti hangjai között olyan világsztárokkal találkozhatunk, mint Justin Timberlake, Anna Kendrick, Zooey Deschanel, James Corden, Russel Brand, Kunal Nayar vagy Gwen Stefani.

A nagyon színes, nagyon zenés és nagyon vidám animációs családi film betétdala Justin Timberlake #1 világslágere a Can’t Stop the Feeling.

Ezt a magyar változatban Bereczki Zoltán énekli, sőt beszédhangját is ő adja a film főszereplőjének Ágasnak. Pipacs szinkronhangja a filmben, pedig Anna Kendrick egyik állandó magyar hangja Csuha Bori! A film további magyar szinkronhangjai között találkozhatunk még a Pamkutya nevű YouTube formációval. Viszkok Fruzsi vlogger is a Trollok szinkroncsapatát erősíti! A népszerű YouTuber először próbálta ki magát ebben a szerepkörben.

A filmben számos remek dal lesz hallható népszerű előadóktól. Sok remek nóta mellett hallható lesz Ariana Grande They Don’t know About Us című dala is a filmben.

A film zenéjét rejtő album szeptember 23-a óta már kapható Magyarországon is a Sony Music gondozásában! A lemezről nem hiányozhat Justin Timberlake Can’t Stop The Feeling! című slágere, amely világszerte óriási sikert aratott, többek között heteken át vezette a MAHASZ Rádiós TOP 40 játszási listáját. Az albumon, amelynek Timberlake egyben a producere is, olyan előadók szerepelnek még, mint Gwen Stefani, Ariana Grande, az Earth, Wind & Fire, illetve Anna Kendrick, aki Justin Timberlake-kel közösen énekli a True Colors című dalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3311845423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása