X-Men rajongóknak kedvez az október
2016. október 12. írta: redbandita

X-Men rajongóknak kedvez az október

Számos újdonsággal készül októberben a Bontonfilm Magyarország, köztük az X-Men filmek csodálatos steelbook kiadásával, megjelenik George Clooney és Julia Roberts filmje, a Pénzes cápa, vagy a Warcraft: A kezdetek, és ez még nem minden! Nézzétek!

Október 1.

Kung-fu panda 3. (DVD) 

Po és az Őrjöngő Ötös visszatér ebben a szórakoztató, a közönség és a kritika által is méltatott családi filmben! Amikor Po eljut a barátságos és lomha pandák falujába, harcost kell faragnia belőlük, hogy megküzdjenek Kajjal, a természetfeletti gonosszal, aki a kungfu elpusztítására tör.

kungfupanda_dvd.jpg

Október 7.

Clavius (DVD)

Lebilincselő bibliai történet Jézus feltámadásáról – egy hitetlen szemén keresztül bemutatva. Claviust (Joseph Fiennes), a nagyhatalmú római hadvezért és szárnysegédjét, Luciust (Tom Felton) bízzák meg azzal, hogy rájöjjenek, mi történt Jézus (Cliff Curtis) testével a keresztrefeszítés utáni hetekben. Ha ugyanis nem veszik elejét a híreszteléseknek, amelyek a feltámadt Megváltóról szólnak, Jeruzsálem népe fellázad.

image002_1.jpg

Sötét erdő (DVD)

Amikor Jess eltűnik az öngyilkosok erdejeként is emlegetett japán Aokigahara mélyén, ikertestvére, Sara (Natalie Dormer – a Trónok harca Margaeryje) azonnal a keresésére indul. Ösztönei és nővérével való természetfeletti kapcsolata vezeti egyre mélyebbre és mélyebbre a nyomasztó erdőben, ahol hátborzongató szellemek és meggyötört lelkek kísér(t)ik minden mozdulatát, az út végén pedig súlyos döntést kell hoznia: magát menti meg vagy Jesst.

image003.jpg

Tripla kilences (DVD) Október 27-től BD-n is!

Egy korrupt zsarukból és bűnözőkből álló csapat tagjait (Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Clifton Collins, Jr., Aaron Paul és Norman Reedus) megzsarolja legutóbbi munkaadójuk: Irina (Kate Winslet) az orosz maffiavezér addig nem fizeti ki őket, amíg végre nem hajtanak egy újabb, lehetetlennek tűnő rablást. A bandának egyedül akkor van esélye, ha sikerül elcsalniuk a város összes zsaruját arról a környékről, ahol le akarnak csapni. A terv szerint  kinyírnak egy rendőrt, így a kollégák mind odasereglenek majd a 999-es jelzésre – ez a kód arra az esetre, ha az áldozat egy közülük. A kiszemelt csali Chris Allen (Casey Affleck), akinek nagybátyja, Jeffrey Allen nyomozó (Woody Harrelson) épp forró nyomon jár a banda leleplezésében.
John Hillcoat (Az ajánlat, Az út, Fékezhetetlen) parádés szereposztású, akciódús új filmje a kapzsiság, a bosszú és az átverések aljas utcáira kalauzolja nézőit.

image004.jpg

 X-Men: Apokalipszis (DVD, BD, 3DBD+2DBD, steelbook)

A sors ismét úgy akarja, hogy X Professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (az Oscar®-díjas* Jennifer Lawrence) útjai keresztezzék egymást. Több ezer év után ugyanis felébred Apokalipszis (Oscar Isaac), az első és leghatalmasabb mutáns, aki undorral konstatálja, hogy a Földet az emberek uralják. Félelmetes erejével meg akarja tisztítani a bolygót, hogy új világrendet hozzon létre. Küldetése sikerének érdekében elindul, hogy összegyűjtse négy segédjét: egyikük Magneto lesz, aki Lengyelországban bujkálva próbált normális életet élni. X Professzor iskolájában is véget ér az átmeneti nyugalom: a háborúban senki nem maradhat semleges, a tehetséges diákokon múlik az emberiség sorsa.

image005_1.jpg

X-Men: Az eredeti trilógia (steelbook)

A kívülállók izgalmakban és fordulatokban bővelkedő történetei az eredeti trilógia filmjeivel indulnak, amelyekben a szuperhősöket olyan szupersztárok keltik életre, mint Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart és Ian McKellen. Az első rész az X-MEN – A KÍVÜLÁLLÓK, amelyben számkivetett mutánsok egy csoportja egy speciális iskolában próbálja megtanulni, hogyan bánjon természetfeletti képességeivel. A folytatás az X-MEN 2., amelyben hőseink kénytelenek legádázabb ellenségeikkel szövetséget kötni, ha nem akarják, hogy a mutánsokat lesöpörjék a föld színéről. A trilógia zárófilmje az X-MEN – AZ ELLENÁLLÁS VÉGE, amelyben a genetikai mutáció „gyógyítására” kifejlesztett szérum miatt szabadulnak el az indulatok.

X-Men: Az előzmény trilógia (steelbook)

A kívülállók evolúciója az előzményfilmekkel veszi kezdetét, amelyekben a szuperhősöket olyan szupersztárok keltik életre, mint Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, James McAvoy és Michael Fassbender. A gyűjtemény nyitó darabja az X-MEN – AZ ELSŐK, amelyben tanúi lehetünk a mutánscsapat összeállásának, valamint Charles Xavier és Erik Lensherr korai barátságának. A második film az X-MEN – AZ ELJÖVENDŐ MÚLT NAPJAI, amelyben az eredeti X-men trilógia karakterei fognak össze fiatalkori önmagukkal, hogy a múltat megváltoztatva megmentsék a jövőt. A trilógia zárófilmje az X-MEN – APOKALIPSZIS, amelyben minden idők leghatalmasabb mutánsa több évezred után felébred, és el akarja pusztítani a bolygót.

Október 21.

Központi hírszerzés (DVD, BD)

A gimiben mindenki által szekált lúzeréből veszedelmes CIA-ügynök lett: Bob  (Dwayne Johnson) az osztálytalálkozón azt állítja, épp egy szigorúan titkos eseten dolgozik, és a suli egykori nagymenőjétől, Calvintől (Kevin Hart) kér segítséget, aki manapság szürke könyvelőként sírja vissza a dicső diák éveket. Mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe mászott bele, már túl késő visszakozni – az új barát egyre mélyebbre rángatja a lövöldözések és átverések világába, ahol annyiféle módon nyiffanhat ki, hogy azt már ő sem tudja számon tartani. 

image006.jpg

Pénzes cápa (DVD, BD)

Lee Gates (George Clooney) műsorvezető és Patty Fenn adásrendező (Julia Roberts) együtt készítik a Money Monster című gazdasági bulvárműsort. Egy átlagosnak induló napon a pénzügyi tévéshow-ból pillanatok alatt túszdráma lesz, amikor egy kétségbeesett fiatal srác ront be a stúdió ajtaján, fegyverrel a kezében. Kyle (Jack O’Connell) mindenét elveszítette Lee tanácsát követve, ezért élő adásban kényszerít rá a showmanre egy robbanószerekkel ellátott mellényt, kárpótlást követelve. A patthelyzet milliókat szegez a tévé elé: Patty és Lee versenyt futnak az idővel, miközben egyre több szennyes titok derül ki a Kyle-t csődbe taszító cégről. 

image007_1.jpg

Lekapcsolva (DVD)

Billy Wyatt (Emory Cohen – Brooklyn) ígéretes fiatal srác, de zűrös múltja miatt a Burnsville javítóintézetbe kerül. A fiú igyekszik feltalálni magát a helyen, és ügyesen lavírozni a veszélyes lakótársak és a létesítmény kegyetlen munkatársai között, miközben nem csak azt tanulja meg, hogyan inspiráljon másokat, de egy fontos igazságra is rájön saját magával kapcsolatban.
A Lekapcsolva egy érzékeny film, tele erőteljes alakításokkal. Emory Cohen, John Leguizamo és Mike Epps mellett a két, Oscar-díjra® jelölt színész, William H. Macy* és Felicity Huffman** is lenyűgözően játszik. 

image008_1.jpg

Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV (DVD, BD)

Lucis varázslatos királyságának ősidők óta birtokában van a mágikus kristály, de Niflheim fenyegető birodalma kész bármit megtenni, hogy megszerezze azt. Regis (Sean Bean), Lucis királya egy elit csapatot jelöl ki, melynek tagjait különleges erővel ruházza fel: Nyx (Aaron Paul) és a többiek feladata királyuk és a főváros, Insomnia védelme. Eközben a birodalom félelmetes túlerejével ultimátumot igyekszik rákényszeríteni ellenfelére. Úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg őket alattomos, világuralmi terveik véghezvitelében – kivéve Nyxet és csapatát.

image009_1.jpg

Warcraft: A kezdetek (DVD, BD, kétféle steelbook: egy BD és egy 3DBD+2DBD)

Azeroth békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló otthonukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik az átjáró a két világ között, az egyik seregre pusztítás, a másikra megsemmisülés vár. A szemben álló felek hőseinek összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz hatalomról és áldozathozatalról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

image010.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7111786561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása