Júliustól DVD-n és BD-n is hazavihetjük az Oscar-díjas Spotlight-ot
2016. július 04. írta: redbandita

Júliustól DVD-n és BD-n is hazavihetjük az Oscar-díjas Spotlight-ot

Júliusban is folytatódik a sztárparádé a Bontonfilm Magyarország DVD és Blu-ray kínálatában. A Coen testvérek által rendezett Ave, Cézár! olyan ikonokat vonultat fel, mint az Oscar-díjas George Clooney, a gyönyörű Scarlett Johansson vagy a szuperszexi Channing Tatum. A Sérülésben visszatér a zseniális Will Smith és Alec Baldwin, míg a Spotlight megrázó történetét többek között a sokoldalú Mark Ruffalo játékán keresztül ismerhetjük meg. A hónap vége pedig a gyerekeknek is kedvez: jön a Kung Fu Panda 3.

Ave, Cézár! (Heil, Caesar!) - 2016.07.15
Dráma / Vígjáték / Musical
Rendező: Ethan Coen, Joel Coen 
Szereplők: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Frances McDormand, Channing Tatum, Jonah Hill

Az Ave, Cézár! írója és rendezője a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen (Nem vénnek való vidék, A félszemű, Fargo). A sztárparádét felvonultató vígjáték Hollywood aranykorának végére repíti a nézőt. A főszerepben Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton és Channing Tatum látható. A történet egy filmstúdió problémamegoldójának egyetlen, élménydús napját mutatja be.

ave_cezar_dvd.jpg

A fekete ötven árnyalata (Fifty Shades of Black) - 2016.07.15.
Vígjáték
Rendező: Michael Tiddes
Szereplők: Marlon Wayans, Kali Hawk, Mike Epps, Fred Willard, Jane Seymour

Ha Christian Grey felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, amíg találkozol Christian Blackkel! A film fergeteges paródia, amelyet Marlon Wayans, valamint az A Hounted House-sorozat, a Horrorra akadva és a Feketék fehéren című filmek alkotógárdája készített. Minden tekintetben kielégítő komédiázás vár: A fekete ötven árnyalata ugyanis besurran Mr. Black játszószobájába, amely kemény, durva és befülledt hely…

a_fekete_otven_arnyalata_dvd.jpg

Sérülés (Concussion) 2016.07.15.
Dráma/Sport
Rendező: Peter Landesman
Szereplők: Will Smith, Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Bitsie Tulloch, Luke Wilson

A Will Smith főszereplésével készült, Sérülés című drámai thriller egy hihetetlen, mégis igaz történeten alapul. Főhőse a zseniális törvényszéki neuropatológus, a bevándorlóként érkezett Dr. Bennet Omalu, aki elsőként ismeri fel az amerikai futball világában ismert fejsérülést, a CTE-t egy profi játékoson, és harcba száll az igazáért. Hősies kiállása miatt az orvos veszélybe kerül: a világ egyik legbefolyásosabb szervezetével és legszeretettebb sportjával kell szembeszállnia. A mellékszerepekben a lenyűgöző Alec Baldwin és az Oscar-díjra jelölt Albert Brooks látható.

serules_dvd.jpg

Spotlight - Egy nyomozás részletei (Spotlight) - 2016.07.15
Dráma/Thriller
Rendező: Tom McCarthy 
Szereplők: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams, Liev Schreiber, John Slattery, Brian D’Arcy James, Stanley Tucci, Doug Murray

A Spotlight – Egy nyomozás részletei című film a Boston Globe magazin Pulitzer-díjas nyomozásának lebilincselő története; egy olyan ügyé, amely megrázta a várost, és súlyos morális válságot okozott a világ egyik legrégebbi és leghitelesebbnek tartott intézményében. Amikor a makacs riporterekből álló Spotlight-csapat elkezd utánajárni a katolikus egyházzal kapcsolatos molesztálási pletykáknak, egy évig tartó nyomozásuk során egy, a bostoni egyházi, jogi és politikai elit tagjai révén évtizedek óta eltussolt ügyre derítenek fényt, amely világszerte megdöbbenést okoz. Az Oscar-díjra jelölt Tom McCarthy (legjobb eredeti forgatókönyv, 2009: Fel!) rendezésével készült Spotlight – Egy nyomozás részletei izgalmas oknyomozó thriller, amely a modern világ egyik legnagyobb bűntényének nyomába ered.

spotlight_dvd.jpg

Kung Fu Panda 3.  (Kung Fu Panda 3) - 2016.07.20.
Családi / Animációs / Vígjáték
Rendező: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni
Szereplők: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, J.K. Simmons, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Kate Hudson, Jackie Chan, James Hong, Randall Duk Kim, Ava Acres, Willie Geist, Al Roker, Shiloh Jolie-Pitt, Jean-Claude Van Damme

Po és az Őrjöngő Ötös visszatér ebben a szórakoztató, a közönség és a kritika által is méltatott családi filmben. Amikor Po eljut a barátságos és lomha pandák falujába, harcost kell faragnia belőlük, hogy megküzdjenek Kaijal, a természetfeletti gonosszal, aki a kungfu elpusztítására tör.

kungfupanda_dvd.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr178865104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása