Őrült osztag
2016. július 01. írta: redbandita

Őrült osztag

Josuicidesquad_foto.jpgker nem lehet normális. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.) valószínűleg az igazi őrületet hozza el a mozikba: a börtönbezárt leggonoszabb gonoszakból összeállt csapat legvadabbnak kinéző tagja valószínűleg Joker, akit egy civilben is különleges figura alakít: Jared Leto, aki a film forgatásán egy percre sem volt hajlandó civillé változni. Meghökkentő maszkjában, meghökkentő, gonosz humorával stresszelte a kollégáit. Will Smith azt nyilatkozta, kerülte végig, Margot Robbie pedig azt, hogy amikor közeledni látta az öltözőfolyosón, beugrott egy ajtó mögé, de Viola Davis sem érezte magát biztonságban.

 

– Én balhés környéken nőttem fel, akkor sem ijedek meg, ha bunyózni kell, de Jared Leto-tól kirázott a hideg– nyilatkozta a két alkalommal is Oscar-díjra jelölt színésznő. – Úgy kezdődött, hogy küldött nekem egy doboz ajándékot: egy doboz pisztolytöltényt. Volt, hogy szembejött velem a stúdióban, és én a markomban szorongattam a paprika srpayt, hogy ha kell, lefújom. Elképesztő állapotban volt a pasas. Aztán a forgatás utáni bulira beállított mosolyogva – jó fej volt, mint egy napközis. Mint akit kicseréltek.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr958865052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása