The Night Manager - februárban indul az új kémdráma
2016. január 20. írta: redbandita

The Night Manager - februárban indul az új kémdráma

Az AMC ma tette közzé a vadonatúj The Night Manager sorozatának első hivatalos trailerét. A nyolcrészes kémdráma, amelynek sztárjai Hugh Laurie (“Doktor House”) és Tom Hiddleston (“Bosszúállók”), február 22-én 21 óra 15 perctől látható az AMC-n. A sorozat alapja John le Carré azonos című bestseller regénye.

tnm-dw-0615-117.jpg

A “The Night Manager” az egykori brit katona, Jonathan Pine (Tom Hiddleston) történetét meséli el. Pine-t beszervezi egy hírszerző ügynök, Angela Burr (Olivia Colman), hogy beférkőzzön Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) nemzetközi üzletember belső köreibe. A feladat pedig: szétrobbantani Roper titkos fegyverkereskedelemmel folytatott bűnös szövetkezését. Azért, hogy beférkőzzön Roper hatalmas birodalmának közepébe, Pine-nak ellen kell állnia a könnyen megvesztegethető és gyanakvó főnöke  (Major Corkoran – Tom Hollander) záporozó kérdéseinek és a szépséges barátnő (Jed - Elizabeth Debicki) vonzerejének. A jó ügyért azonban Pine-nak magának is bűnözővé kell válnia.

A sorozat vezető producerei John Le Carré, Simon Cornwell, Stephen Cornwell and Stephen Garrett.  A forgatókönyvet David Farr jegyzi, a rendező pedig az Oscar-díjas Susanne Bier. A “The Night Manager” az AMC, a BBC One és a The Ink Factory koprodukciójában készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr148297304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása