Tündéri Karácsony a Nickelodeonnal
2015. december 22. írta: redbandita

Tündéri Karácsony a Nickelodeonnal

Ajándékbontás előtt, után és közben is szórakoztató műsorokat találnak a gyerekek a Nickelodeonon. Maratoni epizódokkal érkeznek a kicsik és nagyobbak kedvenc animációs és élőszereplős sorozatai, többek között a Big Time Rush, a Fiúkkal az élet, A Madagaszkár pingvinjei és a SpongyaBob Kockanadrág. A sorozatok mellett látható lesz egy egészestés film is: december 26-án jön az Egy tündéri karácsony.

madagaszkar_pingvinjei.jpg

Karácsonykor ünneplőbe öltözik a Nickelodeon műsorkínálata is, a gyerekek kedvenc csatornája a fadíszítéstől kezdve az ünnepi ebéden át az ajándékbontásig minden alkalomhoz kitűnő programokat kínál. December 26-án pedig Egy tündéri karácsony részesei lehetnek azok, akik hazánk legnézettebb gyerekcsatornájára kapcsolnak.

egy_tunderi_karacsony_nick.jpg

A Tündéri keresztszülőkből jól ismert Timmy Turner minden vágya, hogy kívánságokat teljesíthessen, legyen szó kincsekről, édességekről, vagy kalandokkal teli életről. Amikor a Télapónak elromlik az ajándékkészítő gépe, Timmy-nek kell megmentenie a Karácsonyt, ezért meglátogatja a zsémbes Főmanót, hogy levetesse magát a rossz gyerekek listájáról és ajándékot szerezzen mindenkinek. Hogy sikerül-e a küldetés, kiderül Karácsony másnapján a Nickelodeonon.

Addig sem fognak azonban unatkozni a gyerekek, hiszen már csütörtökön is különleges ünnepi epizódokkal érkezik a Big Time Rush, a Fiúkkal az élet, a V, mint Viktória és az iCarly, majd Nicky, Ricky, Dicky és Dawn valamint A Thunderman család tagjai keverednek karácsonyi kalandokba. Szombaton ismét az animációs sorozatok kerülnek főszerepbe, kiderül többek között, hogyan ünnepel SpongyaBob és milyen A Madagaszkár pingvinjeinek Karácsonya, majd újra az élőszereplős sorozatok hódítják vissza a tévéképernyőt.

spongyabob.jpg

Élőszereplős és animációs sorozatok maratonok, valamint különleges ünnepi epizódok december 24-én, 25-én és 26-án, Egy tündéri Karácsony december 26-án 11:20-tól csak a Nickelodeonon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr548191980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása