Zsinórban forgatják le A szürke ötven árnyalata folytatásait
2015. november 19. írta: redbandita

Zsinórban forgatják le A szürke ötven árnyalata folytatásait

Szorosan egymás után készítik el A szürke ötven árnyalata két folytatását, a Sötét ötven árnyalata 2017 februárjában, míg a Szabadság ötven árnyalata 2018 februárjában kerül a hazai mozikba. Ez gazdaságilag kifizetődőbb, és a két főszereplő,Dakota Johnson és Jamie Dornan időbeosztása szempontjából is előnyösebb. A rendező James Foley (Lőtávolban, Glengarry Glen Ross )lesz - erősítette meg a Universal stúdió. Korábban nem kis bonyodalmat okozott, hogy a nagy sikerű első rész két kulcsfigurája, Kelly Marcel forgatókönyvíró és Sam Taylor-Johnson kiszállt a produkcióból, mert összekülönböztek a regényfolyam szerzőjével, E.L. Jamesszel, aki a filmek egyik producere, és így a legapróbb részletekbe is beleszólása van. Most már azonban nem kell vitáktól tartani, mert az új forgatókönyveket az írónő férje, Niall Leonard jegyzi.

fsd_tease_hi-res.jpg

Az is kiszivárgott, hogy a két főszereplő magasabb gázsit követelt az első rész sikere nyomán, miközben állítólag alig tudtak kijönni egymással a forgatáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr478094368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása