Sofia Vergara minden nap kilátogatott a Magic Mike XXL forgatására
2015. július 05. írta: redbandita

Sofia Vergara minden nap kilátogatott a Magic Mike XXL forgatására

A Magic Mike XXL (Magic Mike XXL, már a mozikban) öt kigyúrt főszereplője nem szégyellős srác: aki látta a filmet, mind egyetért abban, hogy szokatlanul sokat bevállaltak a nézők elkápráztatása érdekében. De a férfi vetkőzőtáncosokról szóló filmnek mégis van egy jelenete, amit – saját bevallásuk szerint – nem volt könnyű felvenni. A nagy táncos, zenés, csajos finálét. De nem azért, mert vad és különleges erotikus táncokat kellet betanulniuk és sokszor újratáncolniuk. Hanem mert közben 900 női statiszta vette körül őket.

rs_560x415-140813061311-1024_sofia-vergara-joe-manganiello-jr2-81314_copy.jpg

– Nem vagyok kezdő – mentegetőzött a True Blood sorozatból is ismert Joe Manganiello –, nem szoktam megijedni a rázósabb felvételektől, de ez azért elég kemény volt. A rendezőnk elképesztő sok, nagyon elszállt csajt akart körénk, és ezek a lányok tényleg odatették magukat. Amíg velük dolgoztunk, folyton majd megsüketültünk, sikoltoztak, üvöltöttek, tapsoltak. És nemcsak olyankor, amikor forgott a kamera – a szünetekben is őrült hangulatban voltak.

Talán nem véletlen, hogy a nagy táncjelenet forgatására kijelölt két hét során, a színész bombázó mennyasszonya, Sofia Vergara is minden nap kilátogatott a stúdióba.

„Csak látni akartam a vőlegényem tangában” – mondta, de lehet, hogy egy kis féltékenység is volt a dologban…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr487607460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása