Elkészülhet a Bad Boys 3
2015. június 12. írta: redbandita

Elkészülhet a Bad Boys 3

Will Smith még mindig tudja, mitől döglik a légy: egyre valószínűbb, hogy a Suicide Squad után belevág egyik legemlékezetesebb filmje folytatásába. Úgy tűnik, lesz végre Bad Boys 3! A forgatókönyv már kész van, és a Sony stúdió felkérte Joe Carnahan-t, a Narkó, A zsaruk becsülete és A szupercsapat rendezőjét, hogy készítse el belőle azt a változatot, amelyet szívesen meg is rendezne. Vagyis – természetesen – a rendezésről is folynak a tárgyalások.

bad-boys-3-confirmed-martin-lawrence.jpg

 

Will Smith és Martin Lawrence 1995-ben készítette a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk című filmet, amit nyolc évvel később követett a második rész. Mindkettőnek az akciófilmek mágusa, Jerry Bruckheimer volt a producere és Michael Bay ült a rendezői székben, a két film több mint négyszázmillió dollár bevételt hozott. És most jöhet a folytatás!

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr957536650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása