VOLT 2015 - Mindjárt itt a nyár!
2015. április 20. írta: .loretta

VOLT 2015 - Mindjárt itt a nyár!

Csütörtökön egy picit itt volt a nyár, 28 fokig merészkedett, legalábbis nálunk a szmogos Budapesten, szóval végre felvehettem az új maxiszoknyámat is, de ami az igazi nyarat jelzi, az a fesztiválkészülődés!!

csudaisandor_3.jpg

A kedvezményes jegyekről már lecsúsztak, akik még nem vették meg, de azért még mindig érdemes elgondolkodni, mert idén két nagyszínpad lesz, folyamatos koncertekkel, és hát azért szeretjük a VOLT-ot, mert a nemzetközi fesztiválpaletta leginkább eklektikus zenei programját minden bizonnyal magáénak mondhatja. Ez az a fesztivál, ahol jól megfér egymás mellett egy színpadon, egy napon akár a Motörhead és David Guetta is. A közönségben pedig RockFeri és TuciMaca is ott ujjonghat. A VOLT ettől olyan színes, nyitott és szerethető, amilyen…

A nem mindennapi mezőnyben fellép idén nyáron Slash, a Motörhead, David Guetta, Fatboy Slim, a Bastille, John Newman, a Rise Against és a Parov Stelar Band is. A nemzetközi kínálat mellett a legtöbb hazai produkció itt áll
színpadra: 137 zenekar és 89 DJ alkotja a zenei programot. A hazai headliner-sorban Ákos, a Quimby, a Vad Fruttik, a Tankcsapda, a Punnany Massif és a Brains szerepel, de ugyancsak a dupla nagyszínpadon koncertezik majd a Halott Pénz, a Wellhello, a Kiscsillag és a Supernem is. Jupii! És a sok jóhír mellett ne feledjük el, hogy 20 éves évfordulójával búcsúzik a Heaven Street Seven is.

Na kedvcsinálónak néhány kép tavalyról, de szerintem senki nem szorul kedvcsinálásra.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr697383452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása