Nem csak a rajongók gyúrnak a Warcraft-filmre
2015. február 26. írta: Szilvásgombóc

Nem csak a rajongók gyúrnak a Warcraft-filmre

Már az utómunkálatoknál a világ egyik legnépszerűbb számítógépes játékából, a Warcraftból készített akció-fantasy, és nem csak a rajongók izgatottak. A JAKKS Pacific játékgyártó exkluzív szerződést kötött a filmet jegyző Legendary Pictures stúdióval, és most bejelentette, hogy az összes fontos szereplő élethű mását piacra dobja a premier előtt. Mellettük a szerepjátékhoz szükséges különféle tárgyakat is a boltok polcaira küldik, hogy a Warcraft univerzuma a valóságban is kiteljesedhessen.

bc2k14_wcmovielogobig.jpg

A filmben fajsúlyos színészek alakítják a játékbeli karaktereket: Paula Patton (Mission: Impossible 4-5.), Ben Foster (A túlélő, Börtönvonat Yumába) és Dominic Cooper (Az ismeretlen Drakula). A rendező-forgatókönyvíró Duncan Jones (Forráskód).
Warcraft - hazai bemutató: 2016. március

A hír és a kép forrása: UIP Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr117210571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása