Nálunk is lázba jöttek A szürke ötven árnyalata rajongói
2015. február 12. írta: Szilvásgombóc

Nálunk is lázba jöttek A szürke ötven árnyalata rajongói

Amerikában százezer számra kelnek el a jegyek A szürke ötven árnyalatára, de a film Magyarországon is szépen hasít: ötvenezernél is több jegyet váltottak rá elővételben, multiplexekben és hagyományos mozikban egyaránt. Ezzel a híres erotikus bestseller adaptációja már a premier előtt rekordot döntött: a korhatáros filmek közül A szürke ötven árnyalata csábította a legtöbb nézőt arra, hogy előre jegyet váltson rá.

10903868_897385243652794_3523059028507742614_o.jpg

A magyar eredmény különösen biztató annak fényében, hogy a forgalmazók tapasztalatai szerint a hazai nézők jelentős része impulzív, vagyis a mozipénztárnál választ a kínálatból, és nem dönti el napokkal korábban, mit akar feltétlenül megnézni. A hazai mozik egyébként este nyolc után vetíthetik a filmek, és az érdeklődés akkora, hogy az éjszaka kezdődő előadások is telt házasak lesznek. 

Ami az amerikaiakat illeti, érdekesség, hogy Mississippiben váltották a legtöbb a jegyet a filmre, holott a Gallup 2012-es felmérése szerint ez Amerika legkonzervatívabb állama, nem véletlenül tartozik a Bibliai Övezetnek nevezett régióhoz.

A film képeiből összeállított teljes galériánkat a Facebook oldalunkon lehet szemügyre venni! De ízelítőnek itt is van néhány.


A hír és a képek forrása: UIP Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr547164305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2022.05.04. 22:49:41

Egy bolond százat csinál.
süti beállítások módosítása