Agymenők - The Big Bang Theory S08E03 - S08E04
2014. október 10. írta: redbandita

Agymenők - The Big Bang Theory S08E03 - S08E04

Aggodalomra ad okot, hogy az új évad negyedik része egy picit laposabb lett, mint amit megszoktunk a sorozattól, de remélem, hogy ez csak egy kisebb döccenő és innen már csak felfelé visz az út. Szerencsére a harmadik rész nagyon jól sikerült, bár érdekes módon inkább Howard, Raj és Bernadette viszik a vicces szálat az epizódban. Penny és Leonard picit megint nyavalyog most éppen a házasság gondolata gyötri őket, kicsit már ez is uncsi... Ja és én még mindig nem bírtam megszokni Penny új haját, ti igen?

bagn.jpg

8X03 The First Pitch Insufficiency

Howard élete legnagyobb dobására készül, a szó legszorosabb értelmében. Ugyanis felkérik, hogy a NASA képviselőjeként végezze el a kezdődobást a Los Angeles Angels mérkőzésen. Először olyan sajátságosan (ahogyan tőle elvárjuk) készül rá, de aztán Bernadette segítségét kéri. Akiről azért tudjuk már, hogy mindent véresen komolyan vesz, veszíteni utál és maximalista. Így tehát a férjéből is szeretné kicsikarni a tőle elvárható legjobb eredményt. Megkezdődik tehát a felkészülés, majd az egész banda elkíséri Wolowitzot Los Angelesben, ám ott a dolgok nem pont úgy sülnek el, ahogy azt a férfi várja.

Eközben vagy ezalatt Sheldon és Amy randizgatnak, hiszen van mit bepótolniuk, ugyanis Sheldon "körutazása" alatt minden találkájuk elmaradt. Még egy páros randira is elmennek Pennyékkel, és vacsora közben szóba kerül, hogy Sheldon szerint ők sokkal jobb páros Amy-vel, mert sok mindenben hasonlítanak, míg Leonard-ékben semmi közös nincs és állandóan csak vitatkoznak. Ettől persze Leonard és Penny is egymásnak feszülnek és bevallják, hogy mindketten félnek a házasságtól. Uncsiiiiii!

bigbang8-3_2.jpg

8X04 The Hook-Up Reverberation

Az események két szálon futnak, de valahogy egyiken se bírtam röhögni, mindkettő egy picit erőltetett volt nekem. Ti hogy voltatok vele? 

Szóval a fiúk éppen egy új képregényboltban vannak, amikor is az az ötletük támad, hogy segítenek Stuartnak (Kevin Sussman) újranyitni az üzletét, és akár anyagilag is beszállnának a bizniszbe, elsősorban azért, hogy legyen egy saját képregényboltjuk. Ezt először mindenki jó ötletnek tartja még arra is van terv hogyan virágoztatnák fel a boltot (lásd furgon). Csakhogy mindenkinek meg kell beszélni a dolgot a párjával is, és ez nem minden asszonykának lelkesítő gondolat. Végül döntés születik.

A másik szál még ennél is uncsibb... Raj bemutatja új barátnőjét, Emilyt (Laura Spencer) a társaság azon tagjainak, akik még nem ismerik a lányt. Pennynek azonnal feltűnik, hogy a lány valamiért nem kedveli őt. Csakhamar kiderül, hogy a feltevése igaz és a dologról Raj tehet. Az tuti, hogy ebből még lesznek galibák, de remélem, hogy poénok is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr486777273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása