Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 7. évad
2013. december 02. írta: redbandita

Így jártam anyátokkal - How I Met Your Mother 7. évad

Megint kis bepillantást nyerünk abba a jövőbeli esküvőbe, aminek kisebb jelenteit már az előző szériában is láttuk, és ami például engem a sorozat nézői között tart. Engem mostmár kevésbé érdekel hogyan ismerte meg Ted a gyerekei anyját, sokkal kíváncsibb vaygok, hogyan zajlik majd Barney és ismeretlen hölgyemény(?) lagzija, ha megtörténik egyáltalán. A hetedik évad eredetileg 2011 szeptembere 2012 májusa között került adásba.

how-i-met-your-mother-the-complete-seventh-season-dvd-cover-67.jpg

Az évad vendégszereplői:

  • David Henrie - Ted fia
  • Lyndsy Fonseca - Ted lánya
  • Kal Penn - Kevin, Doktor Houseból ismerős lehet
  • 7x04-The-Stinson-Missile-Crisis-how-i-met-your-mother-25847050-1280-720.jpgNazanin Boniadi - Nora
  • Ashley Williams - Victoria
  • Alexis Danisof - Sandy Rivers
  • Martin Short - Marshall új főnöke
  • Katie Holmes - Naomi, "lotyós tök"

7x08-The-Slutty-Pumpkin-Returns-how-i-met-your-mother-26535117-1280-720.jpg

  • Wayne Brady - James
  • Chris Elliott - Lily apja
  • Becky Newton - Quinn

SPOILER veszély!!!!

Ted Mosby (Josh Radnor)

Az évad folyamán Ted megismer új lányokat, de még mindig nem keveredett össze gyerekei anyjával, de azt már megtudjuk hol ismerte meg és mikor. Ted szerelmet vall Robinnak, de az megint összetöri a szívét, így végül szétköltöznek és majdnem a barátságuk is felbomlik. Ted összefut egy régi szerelmével, Victoriával, akit az évad végén megszöktet annak esküvőjéről.

7x16-The-Drunk-Train-how-i-met-your-mother-29152110-1280-720.jpg

Ted odaadja a lakását Marshalléknak és tovább keresi a Nagy Ő-t (a sárga esernyővel)...

7x17-No-Pressure_04.jpg

Marshall Eriksen (Jason Segel)

Marshall állást kap környezetvédelmi jogászként, ahol végre fizetést is kap, de mégis jó ügyek érdekében munkálkodik.

7x05-Field-Trip-how-i-met-your-mother-26077662-1280-720.jpg

Marshall és Barney kaszinózni mennek, ahol jól lerészegednek, így nem értesülnek időben, hogy Lily vajúdni kezd. Amikor Barney megtudja, hogy Lily hamarosan szül, megígéri Marshallnak, hogy eljuttatja a kórházba, ha ő választhat középső nevet a babának. Nagy küzdés árán, de végül Marshallék kijutnak a kaszinóból, és pont időben érkeznek a szülésre. Barneynak tett ígéretéhez híven, Marshall és Lily a gyereket Marvin "Most figyelj" Eriksennek nevezik el.

40266-himym.723.2.jpg

Lily Aldrin (Alyson Hannigan)

Marshall és Lily úgy döntenek, hogy Long Islandbe költöznek, miután Lily nagyszülei felajánlják nekik a házukat, de nagyon nehezen szokják meg a vidéki életet, így nagyon örülnek mikor Ted felajánlja, hogy költözzenek a régi lakásukba.

7x06-Mystery-Vs-History-how-i-met-your-mother-26327991-1280-720.jpg

Lily attól fél, hogy Marshall túlságosan rágörcsöl a hamarosan érkező babára, ezért megkéri Barneyt, hogy rabolja el őt egy kaszinóba, ahol Marshall nagyon lerészegedik, eközben Lilynél megindul a szülés és félő, hogy Marshall nem ér haza időben.

himym.723.032.jpg

Lily életébe visszatér az apja, és nagyon úgy fest, hogy ezúttal több időt fog tölteni vele, mint amennyit szeretne.

7x13-Tailgate-how-i-met-your-mother-28042036-1280-720.jpg

Robin Scherbatsky (Cobie Smulders)

Robin nagyon nehezen viseli Barney udvarlását, és Norával való bimbódzó szerelmét.

how-i-met-your-mother-7x04-robin-promo-03.jpg

Robin megver valakit és a bíróság terápiára kötelezi, ahol megismerkedik Kevinnel, majd később járni kezdenek. Az Irene hurrikán után Robin és Barney lefekszenek egymással, és ezzel mindketten megcsalják párjukat, de egyikük sem akarja elárulni a dolgot Norának és Kevinnek.

Neil-Patrick-Harris-in-How-I-Met-Your-Mother-Episode-7x10-01.jpg

Kiderül, hogy Robinnak nem lehet gyereke, ám kapcsolata Kevinnel egyre komolyabb, a férfi végül megkéri a kezét és meglepő módon Robin igent mondd. Végül mégis szakítanak, és ugyanaezen a napon Ted szerelmet vall Robinnak, úgy tűnik minden újra kezdődik köztük, de ekkor Robinnak el kell utaznia és mikor visszatér nemet mondd Tednek, aki ezt nagyon nehezen dolgozza fel.

How-I-Met-Your-Mother-7x12-1024x577.jpg

Kicsit később Robint felkérik, hogy tudósítson a forgalomról egy helikopterről. A pilóta stroke-ot kap, emiatt Robinnak kell letennie a helikoptert földi segítséggel. Az esetet élőben közvetíti a tévé, New Yorkban mindenki nézi, így a sikeres landolás után Robin hirtelen híres lesz.

Barney Stinson (Neil Patrick Harris)

Barney bebizonyítja Norának, hogy igenis megbízható pasi tud lenni, eközben kiderül, hogy Robin még mindig érez valamit egykori párja iránt. Barney elveszít egy fogadást Lily és Marshall ellen és ezért egy évig hordania kell egy kacsás nyakkendőt, pár hónap után beváltja pofonokra. Ez is elég tragikus, de ennél rosszabb, hogy kiderül Barney 1/4 részt kanadai.

7x08-The-Slutty-Pumpkin-Returns-how-i-met-your-mother-26533190-1280-720.jpg

Egy éjszakára Barney és Robin felmelegítik kapcsolatukat, és nagyon úgy fest a dolog járt bizonyos következményekkel. Végül Barney szakít Norával, de Robin megint összetöri a szívét.

how-i-met-your-mother-7x09-robin-barney-cap-29_mid.jpg

Barney egy Quinn nevű lánnyal kezd el randizni, aki eredetileg "Karma" néven sztriptíztáncos.

101422_D0399b.jpg

Miután a csapat Teden keresztül megtudja (aki megszegte Barneynak tett "tesküjét", hogy nem árulja el), hogy mi Quinn foglalkozása, elkezdenek beavatkozni a kapcsolatukba, ám ez nem igazán zavarja őket, összeköltöznek, majd Barney megkéri a lány kezét.

HIMYM 01.png

Ez az évad is Barney jövőbeli esküvőjének egy jelenetével zárul, és végre kiderül, hogy Robin a menyasszony.

HIMYM - 7X01 - Lilly - Ted - barney.png

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr675665689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása