A zöld íjász - Arrow 2X01 City Of Heroes
2013. október 16. írta: redbandita

A zöld íjász - Arrow 2X01 City Of Heroes

Nemrégiben írtam az első évadról, meg amit már akkoriban tudni lehetett a folytatásról. Aztán a múlt hét szerdán elindult a sokak által nagyon várt második széria és ahogy a sorozat készítői megígérték, jól belevágtak a lecsóba. Nem? Talán még izgalmasabbra sikeredett, mint eddig bármelyik epizód és nagyon várom, hogyan fogják mindezt überelni a következő hetekben. Feltűntek új szereplők, de a régiek is elég sok változáson mentek át. Az elmondható, hogy az évadot is lezáró tragédia bizony mindenki életében következményekkel járt.

arrow_banner_625.jpg

Spolier veszély!!!

Szóval rengeteg dolog történt azóta, hogy Oliver (Stephen Amell) nem tudta megakadályozni a Glades felrobbantását, melyben több százan veszették életüket, köztük az egyik főbb karakter, Tommy is. Bár a "főgonosz" szerencsére életét vesztette, a dolgok azóta sokkal rosszabbul mennek Starling Cityben, ráadásul a kapucnis eltűnt.

Oliver visszatért a szigetre, hogy teljes magányba burkolózhasson, de nagy szükség lenne a városnak, és a Queen családnak is a férfira, így egy kis felmentő sereg érkezik, hogy visszatereljék Olivert a helyes útra. Na de mi is az? Hiszen a kapucnis mégiscsak embereket ölt, még ha jó ügy érdekében is tette. Oliver nem akar többé gyilkolni, a csuklyát sem hajlandó visszavenni. Felicity (Emily Bett Rickards) és Diggle (David Ramsey) mindössze a városba való visszatérésre tudják rávenni.

news_illustre_1379672008_877.jpg

Azzal érvelnek, hogy Moira (Susanna Thompson) börtönben levése óta Thea (Willa Holland) meglehetősen egyedül van, a családi vállalat a csőd szélén és Isabel Rochev (Summer Glau) úgy tűnik biztos abban, hogy ráteheti a kezét a vállalatra.

Arrow_2x01_Promo_3.jpg

De nemcsak a Queen család életében vannak változások. Lance-ék is átmentek néhány változáson mióta nem láttuk őket, A nyomozót (Paul Blackthorne) lefokozták járőrré, Laurel (Katie Cassidy) pedig egyelőre nem tudja feldolgozni Tommy iránti gyászát, sőt a kapucnist hibáztatja és valamiféle bosszút is szívesen állna rajta.

21090.jpg

A városban a dolgok nagyon rosszul mennek, a szegények és a gazdagok között még nagyobb űr keletkezett és egyre több igazságosztó is feltűnik. Köztük természetesen Roy (Colton Haynes) is, aki már régóta isteníti a kapucnist, de lesznek itt gépfegyveres igazságosztók, no meg egy latexruhás, ismeretlen hölgy is feltűnik a színen.

Természetesen most is visszatérünk egy kis időre az öt évvel ezelőtti eseményekhez, amikor is Oliver, Shado (Celina Jade) és Slade (Manu Bennett) felfedezik, hogy nincsenek egyedül a szigeten...

Hát az egy rész után is leszűrhető, hogy idén sem kell unalomtól félnünk, ha leülünk megnézni egy egy epizódot. Ja és jelentem nekem továbbra is Felicity a kedvencem, ebben a részben is nagyon mókás jeleneteket köszönhettünk neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr105568273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása