A következő!- Én meg kérem a következő műsort!
2013. szeptember 10. írta: lámadémon

A következő!- Én meg kérem a következő műsort!

Quiz_button.jpgEgy játék határok nélkül, tényleg nincs határ... A borzalmas kifejezést ugyan nem merném használni, de volt már jobb próbálkozása is a közszolgálati televíziónak.

Új év indult és visszatérnek a sorozatok,a vetélkedők és tehetségkutatók is a képernyőre. A kvízjátékkokal, amúgy sincs elkényeztetve jelenleg a fogyasztó, mert úgy áll a helyzet, hogy már a népművelés látszatát is kerülni kell, ezért nézünk szívesen pin pong labdát egyensúlyozó lakás hitelt törlesztőket (igen az egy perc és nyersz-ről beszélek), meg celebeket, akik sárban pacsálnak.

Gondoltam közszolgálati beújít valami jóval, hiszen nincs nagyon konkurencia a műveltségi vetélkedő kategóriában. Gondoltam én hiszen a kereskedelmi televíziók amatőr szereplőkkel és trash reality-kkel szórakoztatják a nagyérdeműt. Gundel Takács Gábor neve, azért jelent valamit, szórakoztató és kedves, de ugye nem képes a játékmenet baromságaiból adódó nyakatekertséget szóvirágokkal elfedni. Szóval mindent összevetve ez az 52 percnyi játék eléggé kis béna lett.

kérem a következőt.jpg

A játék menetét én most nem írnám le, (pontról pontra) mert úgy éreztem magam mint Joey (a jó barátokból). Volt itt minden: dal, rajz, activity (első adás különösen) esküszöm vártam a gonosz gomba kártyát. Az indokolatlan hely változtatásról nem is beszélve. Szegény Gundit ugráltatják, mert üdvözli a játékost majd leül, majd húz egy flakon, majd leül, aztán van, hogy kiesik a játékos, akkor elbúcsúzik majd leül, feláll mert üdvözli az új játékost aztán leül-húz tapsol és nevet és ez körbe-körbe megy. Jobb esetben, ha csak egy játékost van szerencsére nézni tudjuk a játékost huzamosabb ideig és akár többet is megtudhatunk róla, mint hogy hogy hívják és hány éves és. De, ha folyamatos a pörgés ezért szegény műsorvezető hopp-le hopp-föl ugrik. Esküszöm nem sajnálnám, ha egy kis VIVA-s nyikhaj "műsorvezető" ugrabugrálna a nagyközönségnek, de egy ennyire jó műsorvezetőnél pofátlanságnak érzem. Még meg tudnám fejelni ezt egy a "Legyen ön is milliomos"-ból ismert megmászhatatlan székkel. Gondolom így is egy gyorsabb a játék esetén Gundel 3 kilótól szabadul meg.

játék.jpg

Nos a játékról kicsit mélyebben.Vannak tudásra épülő kérdések, a játékosnak,  okosnak, szerencsésnek kell lenni és és nem utolsó sorban, nem túl mohónak. És jó ha van állóképessége és jók az idegei is. Az állóképesség szó szerint értendő, mert míg egy valaki játszik, addig a háttérben SORBAN várakozik a többi. Mintha ezt nem utálná amúgy sem az ember a boltban, gyógyszertárban, hát még várhat a kvízjátékban is.:P

kérem a köv.jpg

És a Legutolsó zavaró tényező a műsorban a háttérben villódzó fal. Amin mintha egy non-stop fényreklám menne. Nem túlságosan szembarát.

Még egy esélyt azért adok neki, mert Gundel vicces és mégis csak jobb mint az NCIS ezredszer. Szóval minden nap 18:30-kor az m1-en. Nézzetek bele ti is!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr275495016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Most megint hogy fog csalni a fidesz Baján? 2013.09.13. 16:46:04

Nemzeti szar. Magyarország én nem így szeretlek!
süti beállítások módosítása