Ezen a hétvégén Varázslók a Waverly helyből maraton a Disney-n
2013. március 29. írta: redbandita

Ezen a hétvégén Varázslók a Waverly helyből maraton a Disney-n

Selena Gomez és különleges képességekkel megáldott családja mágikus maratonnal és a Varázslók a Waverly helyből legbolondosabb részeivel térnek vissza a Disney Csatornára. Áprilisban Alex, Justin és Max Russo visszatér a Disney Csatornára, így a rajongók hétköznaponként ismét megnézhetik a sorozat összes epizódját, ráadásul hétvégenként dupla résszel jelentkeznek a hóbortos testvérek.

Varazslok_a_Waverly_helybol_cast.jpg

A varázsló tanoncok először április 1-én, bolondok napján kerülnek ismét képernyőre, amikor Alex megtalálja szülei régen elfeledett varázsszőnyegét, ezzel felkavarva az egész család életét.  

Ha érdekel, hogyan tanul meg Alex a varázsszőnyeggel repülni, vagy csak kíváncsi vagy milyen egy szőnyegen Manhattan felett szállni, akkor ne hagyd ki április 1-én, hétfőn 9:30-kor a Varázslók a Waverly helyből-t!

Hír forrása: Merlin Communication

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr975183815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása