Jó Ben Stiller társaságában lenni
2012. október 20. írta: redbandita

Jó Ben Stiller társaságában lenni

A Kertvárosi kommandó (16) (The Watch, hazai bemutató: október 18.) című vad vígjátékhoz Stillernek kiváló társakat sikerült toboroznia, csupa komédiás nagyágyúval marhulhat együtt: Vince Vaughn, Jonah Hill és a britek egyik kedvenc stand-uposa, Richard Ayoade is a kisvárosban fontoskodó polgárőrség tagja lett. A forgatás végén egy újságíró megkérte Stillert, hogy vallja be, kikből állna számára a komédiások álomcsapata, de ő őszintén azt felelte: pont azokból, akikkel végigbohóckodta a filmkészítést.

TW-109.jpg

– Vince Vaughn, Jonah Hill, Ayoade meg én volnánk az alap – mondta a színész, aki már sokkal inkább szeretne rendező lenni, mint komédiás. – De ha már dream team, Michael Jordan-t vagy Michael Bolton-t is bevenném. Esetleg mindkettejüket. Hatan volnánk, énekelnénk, kosaraznánk, és este még bevennénk egy híres szakácsot a csapatba. Jordan énekelne, Bolton kosarazna, én főznék – a lényeg, hogy semmit soha ne vegyünk komolyan. A Kertvárosi kommandó-nak is ez a lényege: együtt hülyültünk, és hagytuk, hogy filmezzenek közben. Nekem így működik az álomcsapat…

A film jelenetfotóit megnézhetitek a Facebook oldalunkon.

Hír forrása: IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr354856996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása