90210 harmadik évad - Út az érettségihez
2012. október 06. írta: redbandita

90210 harmadik évad - Út az érettségihez

Azt hiszem, hogy szinte minden sorozatnál, de itt különösen rámennek arra, hogy minden évad végén valami izgalmas dolog történik. De a második évad egyszerűen borzalmasan félbe lett hagyva... Naomi kerül szorult helyzetbe és aki azt hiszi, hogy itt majd rögtön választ kap a dolgokra, az téved. Nekem eddig ez volt a kedvenc "évem a West Beverlyben", alig bírtam abbahagyni az epizódok falását. Kb. két nap alatt végignéztem és ez volt az első olyan, ahol rengeteg sztár is feltűnt, mint Snoop Dogg, Nelly, Joe Jonas és még sokan mások. Megint lesznek látványos összeveszések, szakítások, nagy szerelmek, és valakinek még a karrierje is beindul.

90210 Season 3 Episode 14 - All About a Boy.jpg

Annie Wilson (Shenae Grimes)

Annie az egész nyarat egyfajta házi őrizetben töltötte, miután bevallotta, hogy ő gázolta el és hagyta cserben a férfit. A szülei mostanra külön élnek, Annie és tesója, Dixon, édesanyjukkal, Debbievel maradtak. Egy jóval kisebb házba költöznek, de így is sok az anyagi problémájuk és nagyon úgy fest, hogy a srácok nem fognak tudni jó nevű magániskolába menni. Pedig mindketten jó régen kitalálták már, hogy hová jelentkeznek és sok esélyük is megvan rá, hogy bekerüljenek.

A szerelmi élete sincs teljesen rendben, szakít Liam-el, mert a srác kissé zűrös. Megismeri Charliet, a baj csak az, hogy kiderül, hogy Liam és Charlie testvérek. Annie járni kezd az új fiúval, de eközben is szerelmes Liambe, akivel egy idő után megint összegabalyodik.

Annie óriási galibába keveredik a tanév során, megérkezik Kansas-ből, Emily, aki egy kis ártatlan vidéki lánynak tűnik, de csakhamar kiderül, hogy kicsit sem az. Először csak utánozni kezdi Anniet, de aztán már az életét akarja ellopni tőle: a barátait, a szerelmét, az álmait és a munkájából is kirúgatja. Nagyon unszimpi csaj, de Annie végül tőrbe csalja.

90210-12.jpg

Annie egészen hamar talál új munkát, egy idős hölgy mellett lesz személyi asszisztens. Anőről kiderül, hogy korábban nagyon híres és sikeres színésznő volt, de egy ideje diagnosztizálták az Artzheimer kórt, és Marla most komolyan fontolgatja az öngyilkosságot. Annie minden erejét, és energiáját beveti, hogy felvidítsa őt, ám a nő végül mégis megteszi, ráadásul az össezs vagyonát újdonsült barátnőjére hagyja.

90210-389.jpg

Dixon Wilson (Tristan Wilds)

Dixon végül nem tudott barátnőjével menni Ausztráliába, nagyon várja már, hogy Ivy visszajöjjön, ám a lány nem egyedül tér vissza Beverly Hillsbe, hanem egy Oscar nevű nyálas ficsúrral. A srác elég nyíltan hajt Ivy-ra, ami elég sok féltékenységet okoz Dixon és Ivy között. Dixon féltékenykedése Ivyt szó szerint Oscar karjaiba üldözi, ami persze szakításhoz vezet.

A felgyűlt energiát Dixon a zenei karrierjébe akarja fektetni, DJ-ként dolgozik és szeretne híres producerré válni. Eközben közös vállalkozásba kezd Naviddal, egy stúdiót működtetnek együtt, ami a mély barátság ellenére is okoz konfliktusokat. A stúdió vendégeként több sztár is szerepel a sorozatban, mint Nelly, vagy Snoop Dogg.

90210-Season-3-16.jpg

Naomi Clarck (AnnaLynne McCord)

Az előző évad végén Naomi nagy bajba kerül, a korábban szexuális zaklatással megvádolt tanár, Mr. Cannon (Hal Ozsan) megerőszakolja. Naomi rettentően szégyelli a dolgot és ezért senkinek sem meséli el. Szinte az egész nyarat bujkálással tölti, és ráadásul mély szegénységében, mivel az örökségén Jen üldögél, aki egyébként visszatért Beverly Hillsbe, ráadásul a férjével tér vissza, és kezdi mindenre rátenni a kezét, amit Naomi szeret. Naomi furcsán viselkedik és szép lassan mindenkit megbánt maga körül, még Silver pasijára, Teddyre is ráhajt. De aztán kiderül mi történt vele a bál után és ekkor a lányok megbocsájtanak neki. Naomit majdnem beszippantja egy szekta, de szerencsére még időben felnyílik a szeme.

90210season3e13.jpg

Naomi beleszeret egy okostojásba, Max Millerbe, amit mindenki előtt titkolni szeretne, még saját maga előtt is, de aztán be kell látnia, hogy ez tagadhatatlan. Naomi és Max kapcsolata új divatot teremet a West Beverlyben.

90210season3e21.jpg

Erin Silver (Jessica Stroup)

Teddyvel való szakítása után Silver igyekszik a munkába temetkezni és ebben Mr. Cannon van a segítségére. Naomi félti a  barátnőjét, de Silver nem hallgat rá és egyre közelebb kerül a férfihoz, de aztán szerencsére még időben felfigyel a jelekre. Innentől már az a terv, hogy valahogy tőrbe csalják Cannont, de ez nem olyan egyszerű. Sorban derülnek ki a férfi sötét titkai, de úgy tűnik megússza majd, sőt elmenekül.

c.jpg

Silver túljut a Teddyvel való szakításon, sőt szép lassan rájön annak titkára is. Új kapcsolatba lép, amivel csak az a probléma, hogy a fiúnak barátnője, méghozzá olyan valaki, akivel ő is jóban van. Silvert nagyon bántja, hogy rosszat tesz a barátnőjével és hazudozik, de szerelmes. Ám minden titokra fény derül egyszer, így erre is, aminek durva következményei lesznek, az eredmény pedig az, hogy Silver újra a pszichiátriára kerül.

uploaded_file20110427-25856-wytvr8-0.png

Adrianna Tate Duncan (Jessica Lowndes)

Már az előző évadban elkezdődött Ad zenei karrierje, és a nyarat egy turnén töltötte, méghozzá a tinisztárral, Javierrel (Diego Boneta), aki éppen ráakarja venni a folytatásra. De a lány szeretne visszatérni Beverly Hillsbe, és önálló karrierbe kezdeni. Javier szerint ez nem sikerülhet, ám ekkor szörnyű autóbaleset éri őket. Adrianna elveszíti a barátját, ám rátalál egy igazi kincsre, amit az adott pillanatban fel is használ. Ivy anyukájának (Kelly Lynch) segítségével és a talált értékkel beindul Ad énekesnői pályája, ám súlyos titkot őriz és ennek előbb utóbb (nyilván) ki kell derülnie. Új menedzsere folyton zsarolja a lányt, és egyre több olyan dologra veszi rá, ami sem Ad-nek, sem Navidnak nem tetszik. Ám a férfi valamit mégis jól csinál, mert Adrianna egyre sikeresebb, ezáltal egyre többet is keres, ám elkövet egy hibát, keresztbe tesz a menedzserének. Adrianna karrierjének csiszolgatása közben észre sem veszi, hogy szerelme új vizekre evez, és a kapcsolatuk finoman szólva is kihűlőben van.

no308a_0825b-e41f7047-t3.jpg

Navid Shirazi (Michael Streger)

Navid félti Ad-et a popszakma viszontagságaitól, de örül is a sikereinek. Elég jól viseli kezdetben az ezzel járó negatívumokat pl. hogy a barátnőjének sokkal kevesebb ideje van rá, vagy hogy a menedzsere akarata miatt akár a ruháitól is megszabadul a lány. Azt már nehezebben viseli, hogy Ad lasan kezd kifordulni önmagából, és ahogy felfelé ível a karrierje, a szerelmük hanyatlani kezd. Ad annyira elfoglalt és önző, hogy észre sem veszi Navid mennyire szenved és azt sem, hogy más karjaiban vigasztalódik.

337798.jpg

Navid családjában is óriási zűr van. Azt ugye tudtuk, hogy Shirazi papa pornóban utazik, csak azt nem, hogy kiskorúakat is szívesen foglalkoztat. Amikor erre fény derül Navid teljesen összeomlik és lebuktatja a férfit, aki emiatt elhagyja a családját és az országot. Navid kitalálja a megoldást, a Shirazi 2.0-t azaz ő és Dixon zenei stúdióvá teszik apja stúdióhelyiségét.

90210season3e07a.jpg

Liam Court (Matt Lanter)

Liam mostanra teljesen egyedül maradt, az előző évadban mindkét szülőjével megszakadt a kapcsolata, apja lelépett, anyja pedig inkább a pasiját választotta, mint a fiát. Szép... Szóval Liam most a kocsijában él és közben szerelmes Annie-be, akivel úgy néz ki, hogy végre egymásra találnak, de kiderül, hogy még sem. igazából ilyen se veled, se nélküled kapcsolat az övék. Liam életébe visszatér az évek óta nem látott testvére, Charlie, aki szintén Annie-re vet szemet. Annie és Liam kapcsolatát tönkre akarja tenni a fentebb is emlegetett Emily, de ez ekkor még nem sikerül. Az évad vége felé már eléggé egyértelmű, hogy Annie-nek és Liam-nek nincs közös jövője, a srác alkalmi munkákból tartja fent magát, majd az évad végén egy hajón akp állást, és az egész nyarat a tengeren tölti.

90210-How-Much-is-That-Liam-in-the-Window-15.jpg

Teddy Montgomery (Trevor Donovan)

Teddy az egyik kedvenc szereplőmmé vált ebben az évadban, súlyos titkot őriz, amire most végre fény derül és ez előhozza az igazi énjét, aki már nem egy elkényeztetett, önelégült fickó, mint akit korábban megismertünk benne. Szakít Silverrel, vagy inkább a lány vele, és Teddyt talán ez löki végleg a valóság felé. kiderül ugyanis, hogy a srác meleg. Egy darabig küzd a dolog ellen, de aztán felvállalja és ez igazán szerethetővé teszi a karakterét.

726373_1320017874439_500_333.jpg

Ivy Sullivan (Gillian Zinser)

Ivy Ausztráliából már nem egyedül, hanem egy barátjával, Oscarral érkezik haza, ami Dixonnak nem igazán tetszik. Nem is csoda, hiszen eléggé egyértelmű, hogy a srác hajt Ivy-ra és megmondom őszintén, hogy az elejétől fogva nagyon nem szimpi ez a nyálas fiú. Szóval én teljesen megértem Dixont, de lehet, hogy egy kicsit rosszul kezeli a helyzetet. A srácról egyébként kiderül, hogy más nőket is szédít, és szép lassan az is, hogy miért jött valójában Beverly Hillsbe. A lényeg, hogy egy félreértés miatt Dixon és Ivy nagyon összevesznek, ami a lányt egyenesen nyálas Oscar karjaiba viszi.

51e1002f3f7283fc_90210-51809.jpg

Azt hiszem elmondhatom, hogy Ivy ebben az évadban ismeri meg az igaz szerelmet, méghozzá egy arab srác, Raj személyében. A dolog azonban nem egyszerű, mert a fiú beteg, nagyon beteg. Raj-nak leukémiája van, és már a fiatalok megismerkedésekor is a harmadik stádiumban van. Ivy először megijed, de aztán átadja magát az érzéseinek, végül pedig még hozzá is megy a szerelméhez. Az egész sorozatban az ő párosuk a legcukibb, szerintem.

ivy-and-raj.jpg

Debbie Wilson (Lori Loughin)

Debbie és a gyerekek kezdenek túljutni Harry távozásán, ami nem egyszerű dolog. Főleg anyagilag nem az, Debbie nehezen talál munkát, mindenhol fiatalabbakat keresnek, vagy olyat akinek több a tapasztalata. Végül mégis talál munkát, ő lesz Jen Clarck személyi asszisztense. Eközben a szerelem is rátalál, méghozzá Ryan személyében. Kezdetben titkolni próbálják, lévén, hogy Ryan mégiscsak Dixon és Annie tanára, de aztán felvállalják a dolgot, mert a ballagás és az érettségi után már semmi sem állhat az útjukba.

90210season3e09.jpg

Ryan Matthews (Ryan Eggold)

Ryan-nek többféle problémával is meg kell küzdeni az idén, például, hogy egykori szerelme, visszatér a városba, ráadásul az ő gyerekével terhes. Ennél cifrább, hogy Jen tulajdonképpen a jelenlegi férjével érkezik Beverly-be, aki Naominak hála megtudja az igazat. Ryan mindenképp részt akar venni a gyermeke életében és ezért mindent megpróbál, hogy erre Jent is rávegye.

90210season3e05a.jpg

Jen Clark (Sara Foster)

Jen kezdetben hallani sem akar arról, hogy egy kis tanár is az életet része legyen, ám a szüléskor és utána teljesen egyedül marad, akkor jól jön neki Ryan és Debbie segítsége, bár utóbbi tulajdonképpen pénzt kap ezért, hiszen Debbie a személyi asszisztense. Jen rájön Naomi titkára is, ami egy időre megint közelebb hozza őket egymáshoz, de aztán Jen megint hozza a sajátos formáját és egyszerűen csak lelép.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr344810723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása