Programajánló - Táncolj és emelj kalapot a PASO-val!
2012. szeptember 11. írta: redbandita

Programajánló - Táncolj és emelj kalapot a PASO-val!

Elbűvölő vendégművésszel és a tőlük megszokott sodró lendülettel lép fel szeptember 14-én a Zöld Pardonban a Pannonia Allstars Ska Orchestra. Mivel egy nappal később van a Kalapcsere Nemzetközi Napja, azaz ekkor kell a nyári fejfedőt őszire cserélni, itt a nagy lehetőség még egy utolsó kiadós táncra nyári kalapban. Szeptember 15-én az egész világ megemeli a kalapját, elismervén, hogy közelednek a komolyabb fejfedőt igénylő napok.  KRSát, a PASO énekesét sem lehet egy kalap alá venni, készül ő is a váltásra. A fiúk így nem teljesen (k)alaptalanul biztatják arra rajongóikat, hogy jöjjenek a Zöld Pardonbeli koncertre szeptember 14-én még könnyű kalapban, táncoltassák meg nyári fejfedőjüket idén utoljára.

 KRSa átalakulását a színpadon nem láthatjuk, ennek egyszerű oka van.

- Én is előkészítettem a nyúlszőr kalapomat, amikor rápillantottam a naptárra és láttam, hogy közeleg a nagy csere napja. Ennek ellenére inkább majd csak az utcán hordom, a koncerteken valószínűleg maradok a nyári verziónál, mivel nálunk a színpadon egész évben nyárias a hangulat és a klíma is – árulta el.

PASO koncerten megfázástól nem kell tartani, hiszen a ska magyarországi nagykövetei értenek a lányok, fiúk megtáncoltatásához, és ezt a képességüket rendszeresen használják is, biztosítva az őrületes hangulatot bulijaikon. Egy évforduló is esik a koncert napjára: a tragikusan fiatalon meghalt Amy Winehouse aznap ünnepelné 29. születésnapját.

- A csapat egy dalának előadásával tiszteleg az művésznő emléke előtt, melynek tolmácsolásában segítségünkre lesz CéAnne, azaz Szélinger Anna. A fiatal reggae énekesnő a legendás jamaicai zenekar, a Skatalites egyik számát is elénekli velünk – tette hozzá KRSa.

A legújabb közönségkedvenc dalban, az Elhagytam magamban, énekesként is debütáló Subicz Gábor trombitás rendhagyó módon vesz részt a fellépésen. Otthoni balesete miatt hetek óta gipszben van. Az együttes és a közönség így is számíthat rá, csak ülve, felpolcolt lábbal muzsikál. A koncertre - ahol majd PASO-kalap is kapható lesz - a belépő 400 forintba kerül.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr804769300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása