Premierfilmek a 24. héten
2012. június 15. írta: redbandita

Premierfilmek a 24. héten

A héten négy film kerül a mozikba, de talán nem kétséges, hogy az egyik legjobban várt film, egy animáció:

premier24.jpg

A Kilimandzsáró hava (Les neiges du Kilimandjaro)

Francia filmdráma, ahol egy Michel nevű férfi közvetlenül a nyugdíjazás előtt veszíti el a munkáját. Ennek ellenére boldog és elégedett életet él a feleségével, akivel 30 év házasság után is szerelmesek egymásba és örülnek gyerekeiknek, unokáiknak. Egyszerű életet élnek szerető barátaik körében. Ezt az idillt töri össze két fegyveres rabló, akik betörnek hozzájuk, miközben a barátaikkal kártyáznak és elveszik az egy életen át spórolt pénzüket. Ők és a barátaik is sokkos állapotba kerülnek és mindegyikőjük más megoldást talál ki a problémájára.

 

Madagaszkár 3 (Madagascar: Europe's Most Wanted)

Hamarosan megjelenik a film kritikája nálunk is, de addig is egy kis ízelítő: Alex, az oroszlán, Marty, a zebra, Gloria, a víziló, és Melman, a zsiráf még mindig azon küszködnek, hogy hazajussanak szeretett városukba, New Yorkba, és persze Julien király és a pingvinek is csatlakoznak a komikus kalandhoz. Útjuk során átszelik Európát, ahol megtalálják a tökéletes álcát: egy vándorcirkuszt

 

Malom és Kereszt (The Mill And The Cross)

Ez a svéd-lengyel film egy sajátos vizuális ötlet alapján készült, ami valójában nem más, mint idősebb Pieter Bruegel - Az út a Kálváriára című, több mint 500 alakot megjelenítő tartalmi elemzése. A filmben néhány figura lett kiragadva a festményről, amely révén alaposan ki lesz vesézve a kép teljes jelentése. Lech Majewski, a film író-rendezője egy fantasztikus utazásra invitál bennünket, ahol a festmény figurái megelevenednek, és a lenyűgöző látványvilág magába szippantja a nézőt.

 

Piranha 3DD

Van valami a vízben, megint. És ezúttal senki nincs biztonságban, főleg a The Big Wet Water Park látogatói, ugyanis a húsevő halak a legnagyobb nyári attrakció közepette borotvaéles fogakkal támadnak. Anno az első részről én is írtam Nektek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr404588867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása