Programajánló - Váczi Eszter és Bartók Eszter névnapi koncert
2012. május 16. írta: redbandita

Programajánló - Váczi Eszter és Bartók Eszter névnapi koncert

Váczi Eszter és Bartók Eszter egy különleges közös koncerttel ünnepli névnapját május 24-én az Akváriumban. A két énekesnő egy estén, egy színpadon bűvöli el a közönséget, így az Eszter név egyúttal az est védjegye lesz.

Váczi Eszter az a jazzénekesnő, akinek fátyolos hangját nem lehet összetéveszteni senki máséval. Dalainak hangulata egyből felismerhető: melankolikus és ábrándozó, de legkevésbé sem szomorú. Eszter az idén jazz kategóriában Fonogram-díjra jelölt quartetjével érkezik az Akváriumba. A Váczi Eszter Quartet tavaly jelentette meg második albumát, Eszter kertje címmel. Ezzel a hanganyaggal nem csak a jazzkedvelő közönséget célozták meg, hanem egy ennél jóval szélesebb hallgatóságot is.

Az Eszter Est másik fellépője az Emerton-díjas dalszerző énekesnő, Bartók Eszter. Sikerének legfőbb titka szép hangja és kedves mosolya. Igényes dalszövegei és egyedi stílusú zenéi valahol a pop és az underground határán helyezkednek el. Eszter jelenleg a folyamatos koncertezés mellett harmadik szólólemezén dolgozik.

A Váczi Eszter Quartet és Bartók Eszter közreműködésével egy igazi „eszteres” eseményre van kilátás. Minden Eszternek és nem Eszternek ott a helye!

Belépő: 1600 Ft

Elővételben: 1300 Ft

Az esemény Facebook oldala itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr984521094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása