Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X11-7X12
2012. április 27. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X11-7X12

Arizona visszatérése felbolygatja a dolgokat, nemcsak Callie életében, hanem a Grey's Klinikán is. Eközben a kórház dolgozóinak egy tömegbalesetnél kell helytállniuk, ráadásul pont egy lövöldözésnél, ami mindenkit megvisel. Egyedül Christinára van "jó hatással", aki most talán visszatér a szikéhez! Callienek nemcsak Arizona okoz fejtörést, kiderül, hogy a Markkal eltöltött éjszaka nem múlt el nyomtalanul...

7X11 Disarm

Callie (Sara Ramirez) nem teljesen úgy fogadja Arizonat (Jessica Capshaw), ahogyan arra számíthatnánk, konkrétan rácsapja az orrára az ajtót. Arizona ezután sem adja fel és mindent megpróbál megtenni, hogy visszaszerezze a szerelmét és az állását is, mivel a Főnök (James Pickens Jr.) nem akarja visszaadni neki.

Meredith (Ellen Pompeo) nagyon szeretné tudni, hogy Derek (Patrick Dempsey) és Christina (Sandra Oh) miről beszélgettek azon a bizonyos horgászaton és hogy Derek szerint hogyan fog megoldódni a helyzet.

Az előző részben Mark és Lexie újra egymásra találtak, ami most jó is, mert Lexiet nagyon kikészíti egy tömegbaleset. Az eset egyébként a kórház minden dolgozóját megviseli, mivel egy diák tüzet nyit a helyi iskolában. Rengeteg a sérült, így minden orvosra nagy szükség van.

Christina épp az iskola közelében van, úgy érzi segíteni kell, így a helyszínen felnyitja egy fiú mellkasát, majd a kórházban szintén segít az esetnél. Ám kiderül, hogy a sérült, éppenséggel nem túl jó ember, de mivel beteg, ők pedig orvosok, így Teddy (Kim Raver) és Christina együtt küzdenek a fiú életéért. Teddyt nagyon megviseli a dolog, így kitalál valamit, amivel enyhítheti a bűntudatát.

7X12 Start Me Up

Meredith egyre jobban el van keseredve, mivel napi több terhességi tesztet is elvégez, mégis mindegyik negatív. Eközben Callie tesztje pozitív lesz, azaz nem múlik el nyomtalanul a Markkal (Erik Dane) töltött este. Arizona mindent megpróbál, hogy visszahódítsa szerelmét, ám ekkor szembesül a ténnyel, hogy mi történt azalatt amíg ő Afrikában volt, és azzal is, hogy Callie anyuka lesz. Ennekellenére is szeretné folytatni a kapcsolatát Callievel, csak egy kis időt kér tőle. Callie a hírt elmondja Marknak is, aki mindenképp szeretne apja lenni a gyereknek, még akkor is, ha ezzel megint elveszíti a szerelmét.

Christina újdonsült erővel veti bele magát a műtétekbe, főleg miután a Főnök közli, hogy ő az egyik legesélyesebb a vezető rezidensi posztra. A klinikát megszállják az elsőévesek, akik mellé mind beosztanak egy egy idősebb rezidenst. A banda azonban nem tudja, hogy az elsősök jelentést írnak róluk. Egyedül Karev kap pozitív véleményt, de az is okkal történik...

Arizona visszakapja a munkáját, de a főnöke dr. Stark (Peter MacNicol) marad. Dr. Bailey (Chandra Wilson) és Eli (Daniel Sunjata) egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Derek pedig dolgozni kezd a Altzheimer kutatáson, de Mereditht nem veszi be a kísérletbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr734470225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása