Áprilistól új részekkel
2012. március 27. írta: redbandita

Áprilistól új részekkel

Áprilisban két nagy sikerű sorozat is új részekkel jelentkezik, az Universal Channel-en. Április 11-től visszatér a Psych - Dilis detektívek, a negyedik évaddal. Április 14-től, pedig az Erica világának szintén 4. évada jelentkezik, új epizódokkal. A két sorozatról bővebben a Tovább gomb mögött.

Erica világa (Being Erica) 4. évad

A sci-fi ihlette vígjátéksorozat negyedik és egyben utolsó évadában Erin Karpluk visszatér a címszereplő Erica Strange szerepében. Erica, aki most orvosnak tanul, számos akadállyal néz szembe amint alkalmazkodik új szerepéhez és megkezdi terápiájának utolsó szakaszát. Egy meghitt, új kapcsolattal és egy sikeres vállalkozással, vajon képes lesz-e folytatnia útját egy kiegyensúlyozott és boldog élet felé?

Psych - Dilis detektívek 4. évad

James Roday alakítja Shawn Spencer rendőrségi tanácsadó szerepét, akinek elképesztő megfigyelőképessége miatt a rendőrség azt hiszi, látnoki képességekkel bír. Kelletlen társa, Gus (Dulé Hill) mellett Shawn karizmatikus személyiségét rendőrtiszt apjától ellesett megfigyelőképességével párosítja, hogy megnyissa saját magánnyomozó cégét, amit úgy hirdet, hogy megold olyan eseteket is, amik a rendőrségen kifognak.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr624345564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása