The Lying Game 103-104
2012. január 31. írta: enbee

The Lying Game 103-104

Jó régen volt már az első TLG poszt, szóval ha egy kicsit fel kell frissíteni a témával kapcsolatos emlékeiteket, akkor itt vissza tudtok olvasni.

the_lying_game_banner.jpg

Miután a Mercer szülők rányitottak a gerlepárra Sutton szobájában, a lány mindent kitálal. Na jó, nyilván nem MINDENT, csak ami a pasi ügyeket illeti. Végül odáig fajul a dolog, hogy Ethan hivatalos meghívást kap egy közös vacsira a családdal, ami majdnem teljesen meghiúsul, és végül pedig kifejezetten szerencsétlen véget ér. Hogy nevén nevezzük a gyereket, Dan bátyó jön Ethanért, hogy haza vigye, és közli, hogy megtalálták Sutton laptopját - Ethan autójában... Ugye mi tudjuk, hogyan kerülhetett oda?

Szülői hatásra ál-Sutton és Ethan tisztes távot kezdenek egymástól tartani, de a lány rájön, hogy ha tényleg szereti Ethant, akkor bíznia kell benne, vagyis ebben a helyzetben az ártatlanságában. Így aztán kis is békülnek, és miután Lauren magára vállalja a laptop-ügyet, már semmi ok arra, hogy Ethan és Sutton kapcsolatát a szülők rossz szemmel nézzék.

Nagyon önzetlen dolog volt Laurentől, hogy elvitte a balhét, ugye? Na hát jó oka volt rá. Találkozott egy fiúval, akit aztán Char "lestoppolt" magának... Lauren nem akart ujjat húzni a lányokkal, úgyhogy elkerüli a fiút, annak ellenére, hogy az ál-Sutton biztosítja támogatásáról. Végül persze összejönnek a fiatalok, és ez szintén az ál-Sutton érdeme, mert ő avatta be Justint (Randy Wayne) a helyzet rejtelmeibe, és ő adta meg a fiúnak a Mercer család címét.

Char persze eléggé kibukik azon, hogy Justint lecsapták a kezéről (mielőtt még egyáltalán megszerezte volna), és Sutton árulása mellett az ő törékeny kis lelki világát tovább rombolja az, hogy Mads titokban bepasizott. Teszem hozzá, Madsnek van oka a titkolózásra, mert a pasi nem más, mint a koreográfusa, Eduardo (Rick Malambri), aki ugye nem 1-2 évvel idősebb, mint ő. A titok viszont nem maradhat sokáig titok, hála Nishának, akit az edzője balettozni küldött, és hát meglátta Madset Eduardoval. Hogyan okozhatná Nisha a legnagyobb rombolást az infóval? Char a gyenge láncszem, nála próbálkozik be, hogy a szőke lány úgy érezze, a többiek nem bíznak benne.

Arizonán kívül is zajlik az élet. Sutton Thayerrel Ruth nyomába ered, beszélnek is a nővel, aki bevallja, nem ő az ikrek vér szerinti anyja, csak fizettek neki, hogy használhassák a nevét. Annyi haszna volt a dolognak, hogy kiderült, eredetileg mindkét lányt örökbe fogadták: Sutton Phoenixbe került, Emma pedig Beverly Hillsbe.

Suttonék tehát Californiába utaznak, találkoznak is Emma majdnem-apukájával, és a férfi elmondja nekik, hogy a kisbabáért eljött az édesanyja, és mivel illegálisan jutottak Emmához, nem tudtak semmit csinálni azért, hogy a baba velük maradhasson. Ad azonban egy képet a párosnak Emmáról és az anyukájáról, amiről Thayernek sikerül kivarázsolnia egy kis infót arról, hogy hol készült. Megkeresik a helyet, de semmit nem találnak.

Kiderült, hogy a lányoknak közös rémálmuk volt kiskorukban arról, hogy fulladoznak, és nem tudnak elmenekülni. Emmának Ethan segítségével sikerül visszaemlékeznie egy múltbéli eseményre, ami a rémálmokat okozhatta. Kiskorában, mikor még Emma az édesanyjával élt, tűz ütött ki a házukban, és a füsttől a kislány majdnem megfulladt. Ezt az infót Emma megosztja Suttonnal, és ez alapján a Sutton-Thayer duó megtalálja a leégett házat, Emma szobájának a plafonján a csillagokkal. A "freskó" alá is volt írva: a készítő Annie Hobbs. Az ikrek anyja.

Sajnos ál-Sutton bajba keveri a "Keressük meg anyut" hadműveletet, mert a Dr. Mercernek szóló üzenetet, amit ő vett át, egy Annie-vel telefirkált papír hátoldalára jegyzi le. Apu ezt meglátja, és egyből Alechez rohan. Az már egészen biztos, hogy Emmának igaza van abban, hogy apu többet tud, mint állítja, de még nála is jobban informált Alec.

A következő, ötödik rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr243907235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása