The Lying Game 101-102
2011. augusztus 30. írta: enbee

The Lying Game 101-102

Az ABC a Pretty Little Liars után idén is útnak indít egy bajkeverő kiscsajos történetét, és az említett tavalyi sikeren felbuzdulva ismét Sara Shephard munkáját veszik alapul, biztos ami biztos. Az első két rész alapján nézzük, miről fog szólni a The Lying Game.

Emma Becker/Sutton Mercer (Alexandra Chando)

A 16 éves Emma Vegasban él nevelő anyjával és mostoha testvérével, Travisszel (Kenneth Miller). Elég nyomorúságos a sorsa, vagyis az volt, amíg három hónappal ezelőtt kapcsolatba nem lépett vele Sutton. A phoenixi lány a vér szerinti családja utáni nyomozás során talált rá Emmára, aki az egypetéjű ikertestvére. Az interneten fenntartott kapcsolat az után változik személyes ismeretséggé, hogy Emmának Travis miatt menekülnie kell Nevadából, és egyéb opció híján Arizonába utazik.

Thayer Rybak (Christian Alexander)

Teljesen véletlen, hogy Emma pont akkor érkezik a városba, amikor Sutton az anyjuk nyomára akad. A terv tehát a következő. Sutton Los Angelesbe utazik, hogy tovább nyomozzon, és a helyét addig Phoenixben Emma veszi át. Elvileg a csere csak két napig tartana, de Suttonnak több időre van szüksége, így hát Emmának is maradnia kell. LA-ben egyébként Thayer segít Suttonnak, aki a lány barátnőjének, Madsnek a bátyja.

Madeline "Mads" Rybak (Alice Greczyn)

Thayer még Nevadában az apjával és a húgával, Madsszel lakott együtt. A fiú azért költözött LA-be, hogy megvalósítsa az álmát, amit apuci, Alec Rybak (Adrian Pasdar) egyébként egyáltalán nem támogat, ezért egyáltalán nem segít semmiben a fiúnak. Mads azonban nagyon is egyet ért bátyjával, és mindent megtesz, hogy segítsen neki. Az még nem derült ki, hogy mi is van Sutton és Thayer között, de annyi biztos, hogy még Mads is gyanakodott arra, hogy azok ketten esetleg összeszűrték a levet. Oh, azt nem is említettem, hogy Alec Sutton keresztapja. Talán ennek is lesz valami jelentősége.

Charlotte "Char" Chamberlin (Kristen Prout)

Char is a trojka tagja, méghozzá a legalkalmazkodóbb hármuk közül. Sutton a vezér, Mads a bulizós, Char pedig a nyuszi. Erről első sorban az anyukája tehet, akivel elég bonyolult a kapcsolata a lánynak, és a többi szülőnek is, akik egyébként fiatal koruk óta ismerik egymást. Char egyébként (Madsszel együtt) balettozik, és amikor kihagyják a fellépésből, mert nem táncol elég jól, az anyja teljesen berág rá, és az apa-lánya táncon sem jelenik meg (apuval nem tudom, mi a helyzet).

Kristin és Ted Mercer (Helen Slater és Andy Buckley)

Itt lép a képbe Sutton apukája, Ted, aki két lánya mellett "bevállalja" Chart is. Ez egyébként jellemző a szülőkre, mármint hogy jó fejek és bármit megtennének a lányaikért. Sutton nagyon mérges rájuk, amiért eltitkolták előle, hogy örökbe fogadták, de az új Sutton (vagyis Emma) elég hamar kibékül velük, mert ő tudja értékelni azt, ha a szülők szeretik a gyereküket.

Laurel Mercer (Allie Gonino)

Mercerék régóta próbálkoztak a gyerek vállalással, de nem jött össze nekik a dolog. Örökbe fogadták hát Suttont, és ahogyan annak lennie kellett, Kristin rövid időn belül teherbe esett - tíz hónapon belül megérkezett Laurel. A lány egyébként nagyon hasonlít a szüleire: kedves, jóindulatú és jószívű. Kár, hogy ezt Sutton egyáltalán nem értékeli... Nem úgy Emma! Ő egyből megtalálja a közös hangot a húgával, aki már-már negyedikként csatlakozik a Sutton-Mads-Char trióhoz.

Nisha Randall (Sharon Pierre-Louis)

Bár Sutton úgy tűnik, hogy eléggé utálatos egy csaj, fura módon a barátai és a családja szimpatikusak, és csak egyetlen egy ellensége van, Nisha. Emma próbál kibékülni vele, pedig hát látta, amint a lány és Sutton pasija, Luke (Mitch Ryan) csókolóztak, de nagyon valószínű, hogy a múltban Sutton komolyan Nisha tyúkszemére lépett. Gondolom egy lying game - hazudozós játék áldozata lett a leányzó, ami 1000%, hogy dokumentálva van Sutton laptopján, mert hogy azon rajta van a bajkeverő főhős egész élete. Ezért is fura, hogy amikor valaki betört a Mercer házba, egyetlen egy dolgot vitt el: Sutton laptopját. A második rész végére az is kiderül, hogy ki vitte el a gépet, csak azt nem tudjuk, hogy miért. Mondjuk sejteni azért sejtjük...

Ethan Whitehorse (Blair Redford)

Ethan a suli rosszfiúja, és semmi köze a klikkhez. Ezért olyan fura, hogy folyton Suttont nézi. Amikor a lány számon kéri a fiútól, hogy miért leselkedik utána, azzal saját magát buktatja le, így Ethan válik az egyetlen beavatottá. Igen, titokban Ethan és Sutton már egy éve randizgattak, Luke csak fedősztorinak kellett. Emmának kapóra is jön, hogy lebukott, mert Ethan mindenben segít neki, hogy mások ne vegyék észre a cserét, hiszen ezzel segíti az igazi Suttont leginkább. Szerintetek Ethan mikor fog bizonytalanná válni abban, hogy akkor most melyik lányt is szereti igazából?

Na jó, nézzük a sorozat promóját:

És hogy mit várhatunk a következő résztől:

Van benne potencia, nem gondoljátok?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr733182662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása