Jane by Design - Pilot
2012. január 14. írta: enbee

Jane by Design - Pilot

Kíváncsiak vagyok rá, hogy egy tinédzser hogyan egyensúlyozhat a munka és az iskola között úgy, hogy a magánéletére is maradjon ideje? A probléma megoldására megmutatja nektek a saját verzióját Jane Quimby az ABC új sorozatában.

A legegyszerűbben úgy tekinthetjük át Jane helyzetét, ha a privát életét teljesen szétválasztjuk a munkától. Kezdjük az otthoni dolgokkal.

Az ott a kép közepén, kék kardigánban Jane (Erica Dasher). Bár a pilotban azt halljuk, hogy szegény Jane-nek milyen nehéz az élete, azért szerintem annyira sok oka nincsen a panaszra. Oké, az elég nehéz lehetett, hogy elveszítette a szüleit, de megmaradt neki a bátyja Ben (David Clayton Rogers - a kép jobb szélén), akivel ha nem is éppen gazdagon, de eléldegélnek. Aztán ott van még Jane-nek Billy (Nick Roux - a szőke fiú Jane másik oldalán), a gyerekkori barát, akivel sülve-főve együtt vannak, és mindent megvitatnak. Mindent, kivéve hogy Billy titokban Luluval (Meagan Tandy - a rózsaszín szoknyás lány) randizgat, aki az iskola méhkirálynője, és ki nem állhatja Jane-t. Bezzeg Billy mindent tud Jane magánéletéről! Na jó, nem mintha nagy titok lenne, hogy amióta az eszét tudja, Jane két dologért van igazán oda: a divatért, és Nick Faddenért (Matthew Atkinson - a sötét inges fiú a széken).

A nagy fordulat akkor következik be Jane életében, amikor talál egy gyakornoki pozíciót Donovan Deckernél. Az iskolai tanácsadó Rita Shaw (Smith Cho) engedélyt ad Jane-nek, hogy korábban elmenjen az óráiról, de csak mert a lány remek tanulmányi eredményekkel rendelkezik, a felvételijében segíthet, hogy DD-nél volt gyakornok, és mert megesküszik, hogy nem a pénz miatt csinálja. Jane tehát megjelenik az interjún, ahol a papírok összekeveredése miatt valahogy Gray Chandler Murray (Andie Macdowell) asszisztensi pozíciójának videó konferenciáján találja magát - és meg is kapja az állást. Mivel érthető okokból sem az iskolában, sem a munkahelyén nem tudhatnak Jane "másik életéről", megkezdődik a nagy zsonglőrködés! Na és akkor nézzük a szereplők másik csoportját, a munkatársakat.

Jane-t ugye felismeritek: még mindig a kék kardi van rajta. Tőle jobbra a magas barna nő Gray, Jane főnöke, aki kiegészítőket vásárol, ezért össze-vissza utazgat a világban mindenfelé, és Jane-nel csak telefonon, illetve videó beszélgetésekkel tartja a kapcsolatot. Szegény kicsi Jane-nek senki nem jósol sok időt a cégnél, mert Gray híres arról, hogy napok alatt elhasználja az asszisztenseit. Kivétel volt ez alól India Jourdain (India de Beaufort - a szürke ruhás nő), aki túlélte a kiképzést, és elő is léptették. Jane először azt hiszi, hogy India a szárnyai alá veszi őt, de hamar kiderül, hogy a látszat igenis csal. India semmit sem szeretne jobban, mint hogy Jane, és általa Gray is elbukjon, így ő vehetné át egykori főnöke pozícióját a cégnél. Na is itt van nekünk persze Jeremy Jones (Rowly Dennis - az egyetlen pasi a képen), a csajmágnes, aki a csinos pofikájával és a helyes kis akcentusával a legtöbb nőt leveszi a lábáról, és igen, megtetszik neki a rakoncátlan hajú, őzike szemű, hosszú lábú Jane!

Eddig mondhatni unalmas volt Jane élete. Most viszont? Álmai munkáját végzi, egy jóképű pasi csapja neki a szelet, és úgy tűnik, hogy valahol a nagy rohanás közben még Nick figyelmét is sikerült felkeltenie. Túl jó, hogy igaz legyen, ugye? Ilyen titkokkal, és ennyi pasival egy lány körül garantált a bonyodalom, a sok sírás, az összetört szívek, na és sok-sok rózsaszín pillanat. Jane by Design - első sorban lányoknak!

Egy kis kedvcsináló a sorozathoz:

És egy tényleg rövid előzetes a második részből:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr233545773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása