One Tree Hill - 815. és 816.
2011. december 27. írta: enbee

One Tree Hill - 815. és 816.

Felvezetőként csak annyit írnék, hogy a 8x15. Valentine's Day is Over című részt Dan Scott, akarom mondani Paul Johansson rendezte. Úgy tűnik a CW engedi kibontakozni a színészeit a kamera mögött is: az évad ötödik részét James Lafferty, a hatodikat Sophia Bush, a kilencediket pedig Bethany Joy Galeotti rendezte. Aki türelmesen kivárja a tizennyolcadik részt, az megnézheti Austin Nichols munkáját is.

the_new_ams.jpg
15. rész: The New Amsterdams

A részben történik (Valentine's Day Is Over): A naaaaagy Valentin napi picit rámegy Haley agyára. Nem hiszi el, hogy Nate még nem vett neki semmit, ezért az egész napot azzal tölti, hogy a meglepit keresi. És meg is találja! Csak hát az átadásnál kiderül, hogy az nem is az övé volt, hanem Clay vette Quinnek. Azért nyugi, Hales sem maradt hoppon, nagyon örült a ho-hosnak :] Ajándékozott a Jamie-Madison, Clay-Quinn és Mouth-Millie duó is. A friss házasok pedig az egész nap a szerepjátszás jegyében telt. És minden felvonásnak ugyan az lett a vége :]

olin-and-the-moon.jpg
16. rész: Olin and the Moon

A részben történik (I Think I'm Gonna Like It Here): Clay és Nate leigazolják Kellerman professzor fiát, aki privátban nagyon jó kis baseball játékos. Nem mellesleg utálja az apját, de hát ezzel nincsen egyedül. Brooke és Quinn bababulit szerveznek Haley-nek, ami elég jól megy, de aztán beállít Chloe, az a lány, akinek a babáját Brooke és Julian örökbe szeretné fogadni, és hát eléggé megrökönyödik. Mármint Chloe. Mert hogy a lányok éppen isznak, és amikor megjelenik Victoria, akkor börtönélményeket osztanak meg egymással. Ez persze lebuktatja Brooke-ot, hogy az interjún nem mondott igazat. Apropó interjú: Mouth állását Millie kapta meg. Mouth egyelőre nagyon szupportív, de nem tudom, hogy ez meddig lesz így, mert ez a szituáció azért elég kényes. Szerintem. Ja és "Naley" babáját a nagymamája után Lydiának fogják hívni.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr113466929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása