One Tree Hill - 806 - Not Afraid
2010. november 24. írta: enbee

One Tree Hill - 806 - Not Afraid

Laura Izibor egy fiatal ír énekesnő, akinek első albuma tavaly jelent meg Let the Truth Be Told címmel. Színésznőként most debütált a One Tree Hillben, ahol Erint, Haley egyik "ügyfelét" játsza. Egyelőre ennyit tudunk róla. Ja, és persze hogy nagyon jó hangja van. Ő lesz az új Mia?


6. rész: Laura Izibor

 A részben történik (Not Afraid): Az egés epizíd Halloween körül forog. Quinnek talán a legnehezebb ez az időszak, szegény kezd összeroppanni annak ellenére, hogy Clay is végre mellette van. Jamie-t Chuck, Brooke-ot pedig a jövendőbeli anyósa szivatja. A Tric-ben open mic estet tartanak, ahol felbukkan egy igazi gyöngyszem - Haley lecsap rá. Köszönésnél sokkal többről nem szól a párbeszédjük, de ennyi is elég a nő beazonosításához. A rész nagy mázlistája Nathan, aki úgy tűnik, talán megtalálta a kosárlabdázás utáni életének hivatását.

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr692471281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása