One Tree Hill - 809 - Between Raising Hell and Amazing Grace
2011. március 03. írta: enbee

One Tree Hill - 809 - Between Raising Hell and Amazing Grace

Ezt a részt eredetileg november 16-án sugározta a CW, ami tökéletes apropó volt arra, hogy minden-minden a Hálaadás (meg persze a pulykák) körül foroghasson. Mindenki örült, hogy ott van neki a másik - ezen kívül több minden nem is nagyon történt. Az openinget Wakey!Wake! dolgozta át, az epizódot Bethany Joy Galeotti rendezte.


9. rész: Wakey!Wakey!

A részben történik (Between Raising Hell and Amazing Grace): Az évad kilencedik rész nem túl mozgalmas. Különböző okokból kifolyólag, és teljesen "véletlenül" mindenki megjelenik Scottéknál Hálaadáskor, ami némi feszültséget is okoz. Mia és Alex, Brooke és a frissen szabadult Victoria egész nap osztják egymást, de nap végére viszonylag visszatér minden a normális kerékvágásba. A rész nagy meglepetése, hogy hazajön Quinn, aki nagyon úgy tűnik, hogy rosszban sántikál. Szépen lassan Erin is csöpögteti az infókat magával kapcsolatban.

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr402708258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása