Supernatural 7. évad 6. rész - Slash Fiction
2011. november 06. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 7. évad 6. rész - Slash Fiction

Sam és Dean a körözési lista élén vannak. Ismét. Nem csak a Leviatánok vadásznak rájuk, hanem az FBI is. Ugyanis bármerre járnak halomra gyilkolt embereket hagynak maguk után.

 
A támadások helyszíne igen érdekes mintázatot mutat. Jerico, a Feketevíz – hátság és még sorolhatnám, az első vadászatok helyszínei időrendben azóta, hogy Sam otthagyta az egyetemet és apja után indult Deannel.
 
Amíg Sam és Dean azzal van elfoglalva, hogy lekerüljenek a körözési listáról Bobby óriási felfedezést tesz. Már tudja, hogyan lehet elpusztítani a Leviatánokat. De ez egy gondos női kéz nélkül nem sikerült volna.
 
 
Régen látott „cimboránk” is feltűnik, ami általában nem épp jó jel. Crowley szövetséget szeretne kötni a fekete, trutyis vérű Leviatánokkal. Sam pedig megtudja Dean, Amyhez fűződő titkát. Úgy tűnik ez ismét kenyértöréshez vezet. Kíváncsi vagyok ezúttal meddig tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr923345009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása