Moonlight 1. évad 14. rész
2011. október 17. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 14. rész

Hogy is van a legtöbb történetben? A vámpírokat fényképen nem lehet megörökíteni. Hát igen íme a modern, digitális technika világa. Egyre óvatosabbnak kell lenniük a vámpíroknak, sokkal könnyebben fel lehet fedni a titkukat. 


114. Fotók
 
Ezúttal Mick egy szerintem cseppet sem testhezálló feladatot kapott, holott várható volt (legalábbis én vártam, mikor fog valami ehhez hasonlót csinálni). Hollywood legújabb üdvöskéjét kell védeni. ez együtt jár azzal, hogy számos fotó készül a testőrről, jelen esetben a kissé koros vámpírról.
 
Mick munkája, mint „sztár testőr” nem tart okáig, védence a fiatal színésznőt meggyilkolják. Minden erejével azon van, hogy megtudja, kinek és miért állhatott érdekében végezni a lánnyal. Eleinte egy lesifotósra, Dean Fosterre gyanakodnak, minden egybevágna. Dean lesifotósként másokat is komolyan zaklatott. Tévednek.
 
A lesifotós egészen más kiszemeltet talál magának. Mick titka nagyon közel kerül ahhoz, hogy napvilágra kerüljön. Beth tudja, hogy ha a vámpír titka kiderül kénytelen lesz továbbállni, így segítséget kér Joseftől. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr843264614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása