Premierfilmek a 30. héten
2011. július 28. írta: redbandita

Premierfilmek a 30. héten

Az utóbbi hetek pangása után most több jónak ígérkező film kerül a hazai mozik vásznára. Nézzétek csak:

Amador

Ezt a spanyol filmdrámát a Cirkonak köszönhetően egyik szerkesztőnk, Pytia már megnézte, úgyhogy hamarosan jelentkezik a film elemzésével. Addig is néhány gondolat a sztoriról: Marcella boldogtalan házasságban él és megélhetési problémákkal küzd. Elvállalja, hogy gondoskodik egy idős férfiról, Amadorról, amíg annak a családja elutazik. A kezdeti nehézségek után barátság alakul ki közöttük, de ekkor Amador meghal. Marcella élete holtpontra jut és úgy dönt, hogy a halál nem okozhat neki problémát és folytatja addigi életét bármi történt is.

Förtelmes főnökök (Horrible Bosses)

Három alkalmazott úgy dönt, hogy elegük volt a megaláztatásból. Nem kisebb dolgot vesznek a fejükbe mint, hogy főnökeiket kinyírják. De úgy tűnik ez nem is olyan egyszerű! A főnökök szerepében: Jennifer Aniston, a szexmániás fogorvos, Kevin Spacey a munkamániás, és a rendkívül eltorzított Colin Farrell. Akik pedig az életükre törnek: Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day. A szereposztás tehát elég jónak tűnik!

Halál sugárút (Route Irish)

Fergus és Frankie elválaszthatatlan barátok az iskola első napjától fogva. Mindketten a katonai pályát választják, de egy nap Fergus kilép a seregből és egy privát biztonsági cégnél vállal állást Bagdadban. Évekkel később váratlanul érkezik a hír: Frankie egy halálos támadás áldozata lett a világ legveszélyesebb útján, a Halál sugárúton, Bagdadban.
Fergus nem hiszi el a hivatalos magyarázatot, ezért Frankie özvegyével próbálják kinyomozni az igazat.

Verdák 2 (Cars 2)

Villám McQueent azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom. Elképesztő sikert futott be a gyerekek körében, akiknek köszönhetően a felnőttek is egy életre megtanulták a piros kisautó nevét. Mindenféle relikvia eladható vele: füzetek, táska, ruhaneműk, játékok, legó, tényleg bármi. Az én unokaöcsém is függő, ha 400szor nem látta a filmet, akkor egyszer sem, ennek következtében én is jónéhányszor megnéztem. Éppen ideje volt már a folytatásnak, mert az elsőt már kívülről tudom! Most azonban a Disney és a Pixar megcélozta az idősebbeket is, mert ebben a második részben, már vannak maffiózók, titkosszolgálat, kémek és persze rengeteg autóverseny! Azt hiszem ebben a pocsék időben bármelyik gyerek örülni fog, ha megnézheti 3Dben Villám McQueen és Matuka legújabb kalandjait!

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr873106821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása