Premierfilmek a 28. héten
2011. július 14. írta: redbandita

Premierfilmek a 28. héten

Ezen a héten mindössze egy filmet mutatnak be a hazai mozik, de ez egy olyan film, amit azt hiszem sokan vártunk már:

Hát ezt is megértük, befejeződik minden idők legsikeresebb és legtöbb bevételt hozó varázslókról szóló filmje. Már az előző rész is nagyon izgalmasra és misztikusra sikeredett, így valószínűleg a folytatás is nagyon jó lesz. Harry Potter és Voldemort még egyszer és utoljára összemérik erejüket, és végül csak egy maradhat életben. De ki? Nyilván aki olvasta a könyvet az már tudja, de biztosan vannak olyanok is, akik még nem jutottak el J. K. Rowling utolsó Harry Potter kötetének végére... Azoknak feltehetőleg sok izgalmat fog hozni ez a befejező epizód.

Szilvásgombóc már beszámolt Nektek az előző Harry Potter filmekről, így ha felszeretnéd frissíteni a memóriád akkor ajánlom a következő cikkeket:

  1. Harry Potter és a Bölcsek köve
  2. Harry Potter és a Titkok Kamrája
  3. Harry Potter és az Azkabani Fogoly
  4. Harry Potter és a Tűz Serlege
  5. Harry Potter és a Főnix Rendje
  6. Harry Potter és a Félvér Herceg
  7. Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1003060113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása