Supernatural 6. évad 22. rész - The Man Who Knew Too Much
2011. június 01. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 22. rész - The Man Who Knew Too Much

Elérkeztünk a hatodik évad évadzáró epizódjához. Nem tudom Ti hogy voltatok/lesztek vele, de én vagy 2két percig ültem a gép előtt és a bizonyos „Most mi van?!” arckifejezéssel. Hatalmas csavar van a végén. Remélem hamar lesz folytatás. Mert ilyen végjáték után muszáj folytatni. Habár ha őszintén meggondolom nem is tudom mi lehetne az ideális befejezése a sorozatnak. Na de most még ne ezzel foglalkozzunk, lássuk mi történt az évadzáró epizódban.

 
 
Sam elméjében a lehető legrosszabbkor dől le a faj, amit maga a Halál húzott fel, amikor visszahelyezte Sam lelkét a helyére. Na persze ez a fal nem magától omlott le, némi angyali segítség kellett hozzá. Az eddigiek után nem árulok el nagy titkot, hogy Castielé volt az a bizonyos segítő kéz. Bobby és Dean Samet a pánikszobában helyezik biztonságba, tehetetlenül állnak és várják a csodát. Mert, ahogy a Halál annak idején mondta, ha leomlik a fal, Sam könnyen meghalhat.
 
Eközben a Menny és Pokol közötti harc egyre inkább elfajul. Elle Bobby barátja (az előző epizódból), meghal, szintén Cas jóvoltából csak úgy mint idővel Balthazar is.
Castiel és Crowley most már tudják hogyan, mikor lehet kinyitni a Purgatórium kapuját. A terv szerint fele-fele alapon osztoznak a lelkeken, ám Castielnek megváltoznak az igényei. Az összeset magának akarja. Crowley kereket old.
 
Sam idő közben önmagával küzd, igyekszik összetenni a darabkáit, hogy minden együtt legyen és segíthessen testvérének. Ennek érdekében magába fogadja lélek nélküli és a pokol által meggyötört, mindenre emlékező énjét. Aminek szerintem a hetedik évadban bőven meglesz a böjtje.
 
Crowley Rafaellel az oldalán tér vissza búvóhelyére ahol Castiel már vár rá, csakhogy nem számítanak arra, hogy a bukott angyal cselhez folyamodik. Így sikerrel jár, megszerzi a lelkeket. És olyan hatalomra tesz szert, hogy Rafaelt pusztán egy csettintéssel darabokra robbantja.
 
 
Castiel a hatalomtól megrészegedik; vagy mindig is ez volt a terve nem tudni, de az biztos, hogy nem akar megszabadulni rengeteg lélektől. Immár nem angyal, hanem Isten. És ez ellen nem tehet senki semmit. Legalábbis most…

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr922934099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása