Elmarad az idei Reggae Camp
2011. május 19. írta: redbandita

Elmarad az idei Reggae Camp

Ma tették nyilvánossá, hogy minden bizonnyal 2011-ben nem lesz Reggae Camp. A Ladánybene 27 üzenetében ez áll:

"Az elmúlt időszakban rengeteget törtük a fejünket, hogyan tudnánk a nehézségek ellenére valahogy mégis megrendezni a Camp-et, de sajnos idén nem találtunk megoldást. A 2011. március 8-án közzétett 23/2011-es rendeletében a Kormány szigorító intézkedéseket vezetett be a rendezvények szervezésével és körülményeivel, azok biztonságosabbá tételével kapcsolatban. Ez az új jogszabály írja elő azokat a kötelező érvényű tudni- és tennivalókat, melyek elmulasztása esetén az egész rendezvényt leállíthatják a hatóságok..."

12 éve rendezik meg a Reggae Camp-et, ami egyre népszerűbb, programjaiban egyre gazdagabb lett. Az elmúlt években több jamaicai szupersztárt sikerült meghívni, King Yellowman, Michael Rose, Don Carlos, Everton Blender, Perfect és Lutan Fyah stb. Mindezek eredményeképpen 2010 őszén a Reggae Camp bejutott a European Festival Awards döntőjében a legjobb 10 közé, a kis fesztivál kategóriában.

Forrás: www.reggaecamp.com

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr582916877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása