Premierfilmek a 17. héten
2011. április 28. írta: redbandita

Premierfilmek a 17. héten

A héten négy filmet mutatnak be a mozik. Érdekesség, hogy kettőnek ugyanaz a színésznő, Amanda Seyfried a főszereplője:

A lány és a farkas (Red Ridding Hood)

A Twilight rendezője ezúttal egy klasszikushoz nyúlt hozzá és öltöztette teljesen új köntösbe. A sztori alapja a Piroska és a farkas című mese. Valeriet (Amanda Seyfried) a szülei hozzá akarják adni egy gazdag fiúhoz, ám ő valaki másba szerelmes. A kis faluban valaki sorra gyilkolja az embereket, méghozzá egy vérfarkas. A szakértő szerint a farkas a falu egyik lakója. De vajon ki?

Chloe - A kísértés iskolája (Chloe)

2009-es film, de nálunk még csak most mutatják be. Olyan sztárok szerepelnek benne, mint Liam Neeson, Amanda Seyfried és Julianne Moore. Catherine arra gyanakszik, hogy férje megcsalja őt, ezért furcsa tervet eszel ki. Felbérel egy callgirl-t, hogy elcsábítsa a férjet. Ám a dolgok másképpen alakulnak, mint ahogy arra Catherine számít...

Ketten a hullámban (Deux de la Vague/Two in the Wave)

Dokumentumfilm a francia film két legnagyobb alakjáról, Jean-Luc Godard és Francois Truffaut kapcsolatáról.

Thor

Egy újabb képregény adaptáció, ezúttal a Marveltől. A történet hőse Hatalmas Thor, a rettenthetetlen, ám hirtelen haragú harcos, akinek meggondolatlan cselekedetei miatt újra kitör egy rég elfeledett háború. Büntetésül a Földre száműzik, ahol kénytelen az emberek között élni. Amikor világának legsötétebb gonosza le akarja igázni a Földet, Thor megtanulja, mit jelent igazi hősnek lenni. Olyan színészek szerepelnek a filmben, mint Chris Hemsworth, Natalie Portman, Sir Anthony Hopkins.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr252858732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása