Mit várok az áprilistól?
2011. március 31. írta: redbandita

Mit várok az áprilistól?

Nem egy filozófia cikket rejt a cím, csupán szeretném Nektek bemutatni, mik azok a filmek, amiket nagyon várok és áprilistól a hazai mozikban is láthatod majd őket. Remélem lesz köztük olyan, ami mások számára is érdekes, nem csak nekem...

 

Április 7.

Maci Laci (Yogi Bear): Az egykori mesehősből, aki imádott piknik kosarakat ellopni, most "élethű" figura válik. Amit várok tőle: humor, látvány.

A mestergyilkos (The Mechanic): korábban is beszámoltam Nektek arról, hogy több olyan színész vagy színésznő van akiket bármilyen filmben szívesen megnézek. Az egyik ilyen Jason Statham. Amit várok tőle: izgalom, akciódús jelenetek.

Április 14.

Hopp (Hop): te mit tennél, ha a családod más típusú munkát várna el tőled mint amit te szeretnél csinálni. Ebben az új animációs filmben egy nagydumás nyuszifiú úgy dönt ő nem akar húsvéti nyuszi lenni. Dobolni akar, és szerencsét próbálni Hollywood-ban. Amit várok tőle: fergeteges poénkavalkád.

Ismeretlen férfi (Unknown): Liam Neeson a főszereplője ennek a thillernek. A film története szerint egy férfinek azzal kell szembesülnie, hogy elveszíti személyiségét, még a felesége sem ismer rá. Amit várok tőle: akció, izgalom, bonyodalom, tragikus befejezés.

Sikoly 4 (Scream 4): sosem értem, hogy miért kell egy sikeres, majd egyre kevésbé sikeres "sorozatot" folytatni. Eddig egyik Sikoly film sem tudta felülmúlni az első részt. Vajon ennek majd sikerül? Amit várok tőle: ijesztő telefon hívások, rejtélyes gyilkosságok, körömrágásra késztető, idegtépő, horrorisztikus cselekmény.

Április 21.

Rio: egy újabb animációs film, ezúttal egy kék papagájról. Blue egy igazi háziállat, de most a vadonban kell életben maradnia. Amit várok tőle: színes tájak, látványos képek, humor.

Április 28.

A lány és a farkas (Red Ridding Hood): Amanda Seyfried ezúttal egy klasszikus mese horrorisztikus verziójában tér vissza a mozivászonra. Egy lány és egy farkas (ezúttal nem vérfarkas, hanem farkasember) "titkos" szerelmi kapcsolatát látjuk kibontakozni. Nem titkolom, hogy ez az amit leginkább várok majd áprilisban! Amit várok tőle: izgalom, mindent elsöprő szerelem, látványos jelenetek.

Chloé A kísértés iskolája (Chloe): kicsit úgy érzem magam, mintha Amanda Seyfried menedzsere lennék, pedig erről szó sincs. Sajnos. Mégis be kell vallanom, hogy ennek a filmnek is ő a főszereplője. csakhogy ebben a filmben egy örömlányt alakít. Elég éles váltás Piroskához képest. Amanda mellett a film főszereplői: Liam Neeson és Julian Moore. A történet szerint a nő béreli fel a luxus call girl-t, hogy kiderítse férje hűséges-e hozzá. Ám fogalma nincs mekkora veszélybe keveri ezzel saját magát és a családját. Amit várok tőle: izgalom, a thrillerekre jellemző kesze-kusza szálak, bonyodalmak.

Thor: már nemrégiben beszámoltunk Nektek arról, hogy nyilatkozott a film rendezője erről a filmről. Melyben Thor Isten száműzetésének következményeit követhetjük nyomon. A női főszerepet Natalie Portman kapta. Amit várok tőle: izgalom, látványos elemek, jó színészi alakítás.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr802770411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása