Justified - A törvény embere 2. évad 2 - 3. rész (202-203.)
2011. március 15. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 2. évad 2 - 3. rész (202-203.)

Kicsit elmaradtam már megint... úgyhogy most pótolom az elmaradást és extra adag Justifiedot kaptok.

 

2. évad 2. rész

Egyre kényesebb a szitu a szerelmi háromszögben. Winona és Raylan egyre többet vannak együtt, mindeközben Gary még mindig oda van feleségéért, aki elhagyta őt.
 
Benett asszony továbbra is sötét játékokat játszik, meggyilkolta Loretta édesapját, hogy az ne zavarjon több vizet, és hogy magához vehesse a kislányt. Loretta az a kislány, akit az előző epizódban Raylan mentett meg a perverztől.
 
Raylan nem mindennapi ügyet kap, egy várandós elítéltek kell orvosi vizsgálatra vinnie, de az események váratlan fordulatot vesznek. A nap végén Raylan hazamegy, ahol exfelesége várja, elmeséli neki a napját, a várandós nő esetét. Nem mondják ki, de sejthetjük, hogy van valami szomorú titok, mai összeköti őket.
 
2. évad 3. rész

Raylan és Winona kapcsolata bonyolódik, viszonyuk van. De Raylan hajlandó lenne felvállalni kapcsolatukat, de a nő nem. Bujkálnak, ami a rendőrbírónak nem igazán van ínyére, most, hogy Gary már tud a kapcsolatukról.
 
Dewe Crowe nagy slamasztikába keveredik, amikor Raylan GIvensnek kiadva magát, elrabol egy nagy adag (már lopott) oxie szállítmányt. Raylan amikor tudomást szerez az oxi szállítmányról, rögtön Boydra gondol, mint elkövető. Ezért felkeresi őt, de csak Avat találja. Na igen az ő kapcsolatuk sem éppen egyszerű.
 
Boyd nagy talány számomra, nem tudom hova tenni. Igyekszik megváltozni? Vagy csak el akarja hitetni mindenkivel, hogy aztán lecsaphasson? Egy biztos, ivásba folytja bánatát, vagy magányát. Nem tudni…
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr632737840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása