Supernatural 6. évad 16. rész - And Then There Were None
2011. március 14. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 16. rész - And Then There Were None

Eve, a csinos lány, akit a sárkányok hoztak fel a Földre, munkához lát. Bobby, Sam és Dean nem győzik kapkodni a fejüket, mindenhol természetfeletti lények garázdálkodnak. Egy férfi kalapáccsal verte szét a családja fejét, de semmire sem emlékszik. Ezen a nyomon indulnak el, az események súlyosságát az is mutatja, hogy Bobby is terepre megy.

 
Sőt, Bobby összefut Rufussal, aki csatlakozik hozzájuk. Nyomozás közben belebotlanak Gwenbe és Samuelbe. Dean azzal az ígérettel vált el annakidején nagyapjától, hogy ha legközelebb találkoznak, megöli. Hát nagyon úgy fest, hogy ezúttal (is) vissza kell fognia magát.  
 
Ez a lény, amit üldöznek fülön át támad. Belemászik az emberbe, és amíg benne tanyázik az áldozat nincsen tudatánál. Dean, Sam, Bobby, Rufus és Samuel mind egy gyárban vannak, amikor rádöbbennek, hogy fertőzöttek. Megoldást kell találniuk. Kiütköznek az ellentétek. Bobby és Samuel eltérő megoldásokat tartanak megfelelőnek.
 

A következő epizódra április 15-ig várni kell, sajnos.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr842736509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása