Moonlight 1. évad 8-9. rész (108-109.)
2011. február 10. írta: Szilvásgombóc

Moonlight 1. évad 8-9. rész (108-109.)

Immár a sorozat felénél járunk. Az egy évadot megélt sorozat egyre szövevényesebb. Felbukkan a halott feleség hasonmása, aki jól megbonyolítja a szálakat azzal, hogy nem árulja el ki is ő valójában. Az élet pedig nem áll meg akkor sem, amikor jó lenne egy kis levegőhöz jutni. Hiszen mindenkit vár a munka. De ha már a munkában sem szabadulhatunk a démonainktól, akkor jobb mielőbb a dolog végére járni.

 
108 – Éjfél után

Donovan Sheperd kivégzésével kezdődik a sorozat. Többszörös gyilkos. Az egyetlen túlélő Audrey, akinek szüleit a kislány szeme láttára ölte meg. A kivégzés annak rendje és módja szerint történt. Ám a lány nem sokkal a kivégzés után furcsa telefonhívást kap, és látni véli nem sokkal azelőtt kivégzett Donovan Sheperdet. Igen, ez lehetséges egy vámpíros sorozatban…
 
Az rémült Audrey Bethhez fordul, aki szokás szerint Mick segítségét kéri. Mick az otthonában bújtatja el a lányokat. Beth pedig nem tud ellenállni a kísértésnek. Habár szerintem ez Mick hibája, hiszen egy kíváncsi riporternek nem mondunk olyat, hogy oda ne menj be… Nem tud ellenállni a kísértésnek, így a magánnyomozó irodájában kezd kutakodni. És valami olyat talál, ami merőben megdöbbenti.
 
 
109 – Bourbon liliom

Az epizód bevezetőjében azt látjuk, hogy Beth egy karóval leszúrja Morgant. De hogy mi vezetett idáig? Ezt tudjuk meg ebből az epizódból.
 
Mivel Beth rájött arra, hogy Mick volt a megmentője annak idején, így azt is össze tudta tenni, hogy Coraline volt az a nő, aki gyermekként elrabolta. Beth nem akar mást, csak bosszút. És mivel Coraline és Morgan közötti hasonlóság nagyon nagy így Beth gyanakodni kezd. Nem meglepő módon Mick segítségét kéri.
Micknek mindeközben dolgoznia kell, ami kapra jön, hogy szemmel tarthassa Morgant. Közben Beth átvizsgálja Morgan lakását. A nagy munka közben elcsattan egy csók is… Az ügyfél megszerzi az információkat, holott Mick nem akarja átadni neki.
 
Beth meglátogatja Josefet, elmondja neki a Morgannal kapcsolatos elméletét, amit egy fotóval támaszt alá. Kisvártatva Beth még több fotót talál Coraline otthonában, ahol újra éli az elrabolt lány emlékeit. Így aztán a lány felfegyverkezik és bosszúhadjáratra indul.
 
Eközben Mick és Coraline egymásra találnak. Coraline tudja az ellenszert a vámpírságra. Tudja hiszen ő maga is ember. Újra.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr852649577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása