Premierfilmek az 5. héten
2011. február 06. írta: redbandita

Premierfilmek az 5. héten

A héten kicsit elcsúsztam a heti premierek bemutatásával, ennek az az oka, hogy azt hittem már megírtam ezt a cikket. De kiderült, hogy nem ezt írtam, hanem a februári premier filmeket mutattam be. Szóval nézzük akkor, hogy a héten milyen filmek kerültek a moziba:

A király beszéde (The King's Speech)

Vajon hány Oscart nyer majd a dadogós királyról szóló film!? Hiszen nem kevesebbre jelölték, mint 12! Köztük a legjobb film, rendezés, forgatókönyv, férfi főszereplő stb. Colin Firth alakítja a beszédhibás Vi. Györgyöt, én mondom nektek, hogy fergetegeset alakít. De a női mellékszereplőt, Helena Bonham Cartert és a férfi mellékszereplőt, a beszédterapeutát (Geoffrey Rush-t) is esélyesnek találom a díjra. Helena a király feleségének bőrébe bújik, és egyértelművé teszi, hogy minden erős férfi mögött áll egy igazi nő! Nézzétek meg ti is, és csöppenjetek vissza az 1930-as 40-es évek Angliájába.


 

Gulliver utazásai (Gulliver's Travels)

Hatalmasat bukott Jack Black filmje azokban az országokban ahol eddig bemutatták.A film készítői fenekestül felforgatták a nagysikerű Jonathan Swift regényét. A film rendezője készítette az Éjszaka a múzeumban filmeket is, de most nagyon mellé lőtt. Megpróbálta a Gulliver történetet átültetni a modern korba, döntsétek el ti, hogy sikerült-e neki...

Párizsból szeretettel (From Paris with Love)

Igazi akciófilm, főleg pasiknak ajánlom. Két szupererős, szuperagresszív, szuperbátor férfi James (Jonathan Rhys Meyers) és Charlie (John Travolta) összefog. Céljuk megállítani egy terrortámadást. Csakhogy erre már csak két napjuk maradt! Vajon sikerülni fog?


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr42641703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása