Justified - A törvény embere 1. évad 9. rész (109.)
2010. december 18. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 9. rész (109.)

Raylan épp a szabadnapját tölti, fényes nappal egy kocsmában iszogat, mint az várható nem marad el a kocsmai verekedés sem. Melynek végeredményeként Raylant két részeg jól helyben hagyja és elveszik féltve őrzött kalapját.

 
 
Az epizód valójában Gary, Winona ingatlanügynök férje körül forog. Mint ahogy az sejthető volt Gary jókora slamasztikába keveredett, bedőlt egy nagy biznisz. A bizniszhez szükséges pénzösszeget, pedig olyan embertől szerezte, akitől nem kellett volna…

Már nem csak Garyt, hanem feleségét is fenyegetik, így Gary segítségért egy jó barátjához fordul. Az események előrehaladtával már a barát is segítségre szorul. Végül Winona könyörög Raylan segítségért, aki valljuk be nem is lenne Raylan, ha nem oldaná meg a helyzetet.

Az epizódvégére minden és mindenki a helyére kerül, még a kalap is.
 

 


Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr752524863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása