Supernatural 6. évad 7. rész - Family Matters
2010. november 07. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 7. rész - Family Matters

Tegnap óta tűkön ülve vártam a feliratot, reggel az első dolgom volt feliratot szerezni. Érdemes volt. Lebilincselő, minit mindig. Eltűnt lélek, napvilágra került titkok, és egy Alfa vámpír.

 
Dean Castiel segítségével akarja megtudni, mi a baj Sammel. Az angyal pedig Samet nem kímélve munkához lát, válasza pedig egy cseppet sem bíztató.  Sam legbelül üres. És ez talán még rosszabb, mint amitől Dean tartott. Segítségre van szükségük, így nagyapjukhoz, Samuelhez fordulnak. De segítség helyett csak még nagyobb zűrt okoz. Na de az elején kezdem.
 
Samuel és a többi Campbell vadászatra készülnek, ami nem ígérkezik sétagaloppnak. Végre az Alfa nyomára akadtak, és most le akarják vadászni. A felkészülés közepette, érkeznek a Winchester testvérek. És csatlakoznak a vadászathoz. Elkapják ugyan az Alfát, de nem épp úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt várták volna. Egy cseppet sem.
 
Végezetül csak annyit, hogy Samuel titka napvilágot lát, ami rosszabb, mint eddig bármi. Feltűnik Crowley és rákényszeríti Samuelt titka felfedésére. Mind neki dolgoznak, a démonnak, aki visszahozta őket, akinél Sam lelke is van. Már csak egy kérdés van miért?
 

 
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de ez a sorozat sosem okoz csalódást, sosem unalmas, mindig többet ad, mint amit várnék tőle.  Kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben, ha Te is itt egy kis ízelítő a 8. részből.
 
 



 

Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr652429955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása