Supernatural 6. évad 4. rész - Weekend at Bobby's
2010. október 22. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 4. rész - Weekend at Bobby's

Ezúttal Bobby életébe csöppenünk bele… Úgy egy éve Bobby zálogba adta a lelkét Crowleynak, akinek ígérete ellenére sem áll szándékában visszaadni, azt.  Bobbyt viszont egyáltalán nem az a fajta, aki egykönnyen feladja.

 

Dean és Sam épp lamiara vadásznak, és természetesnek veszik Bobby segítségét. Holott neki is van baja, nem is kevés. Az állandó telefonok (nem viccelek, még egy kávét sem, tud meginni), a lelkéért való küzdelem, egy FBI ügynök, egy vadász (Rufus Turner) egy okami holttestével állít be hozzá; és megjelenik Marcy, a szomszéd, aki még amolyan randifélére is hívja Bobbyt.
 
Bobbynak mindemellett még egy kis plusz munkája is akad, a „halott” okami miatt. Most szakad el nála az a bizonyos cérna, kicsit kiakad… Dean, Sam és Rufus segítségével igyekszik visszaszerezni a lelkét. Sam és Dean egészen Skóciáig mennek, hogy segítsenek annak, akire mindig számíthatnak.
 
A problémák megoldódni látszanak, de egy valami nem. A telefonok még mindig csörögnek…

 


Értékelés:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr922391061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása