Premierfilmek a 43. héten!
2010. október 20. írta: dórica

Premierfilmek a 43. héten!

Horror, szerelem és balul sikerült bankrablás! Színes a paletta a 43. héten is!

 
Sejtcserés támadás:
Kassie (Jenifer Aniston), egy okos és életvidám szingli, aki úgy dönt, elérkezett az idő az anyaságra, még akkor is, ha egyelőre nem találta meg élete párját. A tökéletes donort sikerül kiválasztania egy elbűvölő férfi (Patrick Wilson) személyében, így nincs is más hátra, mint a beavatkozás, azonban a tervbe hiba csúszik. A kiválasztott helyett egy másik ember spermájával hozzák össze Kassie petesejtjét. 7 Boldog anyasággal eltelt év után pedig hirtelen minden megváltozik…
 
 
Soul Kitchen
Zinost, a kocsmatulajdonost balszerencsék sorozata sújtja. Barátnője elmegy Kínába dolgozni, porckorongsérve lesz, és törzsvendégei is kezdenek elmaradaozni. Zinos minden erejével azon van, hogy gondját hátra hagyva kövesse barátnőjét Shanghaiba, ám közben a Soul Kitshen egyre népszerűbbé válik.
 
 
A Lourdes arra tanít, hogy csodák márpedig vannak. A kérdés már csak az, hogy ezt ki- hogyan tudja megélni…
 
 
Szemekbe zárt titkok:
A film főszereplője, Benjamin, egy nyugdíjba vonult törvényszéki alkalmazott. Egy napon úgy dönt, hogy könyvet ír egy régi megerőszakolással egybekötött gyilkossági ügyről, amit szerinte, rosszul oldott meg a rendőrség. Megnyitja újra a lezárt aktákat és nyomozni kezd egy igen zavaros és titokzatos ügyben.
 
Stoppolás, megálló kamionosok, dühös medvék, tüskés sündisznók és egy golfozó liba a labdaszedő kacsájával. Egy izgalmas családi animációs kalandfilm a mozikban!
 
Minden rendben lesz:
A film egy igaz történetet mond el. Anna, aki egy egyedülálló anya, kétségbeesetten próbál tanári állást találni azért, hogy el tudja tartani gyermekeit. Sikerül elhelyezkedni, a szerelem is rátalál, azonban váratlanul súlyos betegség támadja meg. Újra meg kell tanulnia járni és beszélni. Egy Columbine-i iskolai mászárlás során pedig elveszíti legkisebb gyermekét.
 
Egy rosszul siekrült bankrablás, és egy túszul ejtett banktisztviselő. Vége a sikerrel járt rablásoknak, hirtelen minden megváltozik....
 
 Újabb parajelenségek:
Egy fiatal középosztálybeli pár új otthonába költözik, azonban hétköznapjaikat feldúlja valami, ami nem más, mint egy démon, aki mindig akkor jön, amikor már nyugovóra térnének a lakók…
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr422387491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása